I april fik mange af os penge tilbage i skat og for nogen betyder det at de har fået en betragtelig sum, som kan bruges på rigtig mange ting. Er du en af dem der har fået penge tilbage i skat og som endnu ikke ved hvad de skal bruges på, så læs med her hvor vi giver dig nogle råd om hvad du kan bruge pengene på.

Oplevelser

At få penge tilbage i skat er jo altid en rar ting og det kan lette lidt i økonomien, når der lige kommer en portion penge ind på kontoen. Mange bruger disse penge til at komme ud og opleve lidt, som de ellers ikke er vant til i hverdagen. Du kan bruge pengene på oplevelser og alt efter hvor mange penge du har fået tilbage i skat, så kan det være oplevelser i form af en rejse til udlandet eller en tur ud og spise med kæresten på en lækker restaurant. Du kan også bruge pengene på at lave nogle andre oplevelser i form af spaophold eller hvis i hellere vil være lidt mere aktive, så kan i tage ud og køre noget gokart eller tage i forlystelsesparker. Det er kun din pengepung der sætter grænser for hvad du kan komme ud og opleve. Tager du ud og rejser, kan dette også gøres for enten et sparsomt beløb eller det kan være en af de dyre luksus ferie. Det kan være en billig weekendtur til London, hvor at i bor tager en af de billige afgange og bor billigt, så kan i måske bruge resten af pengene på shopping eller lækker mad. Får du mange penge tilbage i skat, kan du bruge pengene på en rigtig luksusferie, hvor der ikke mangler noget. Du kan tage familien eller kæresten med på en tur til Thailand, hvor i kan bo og leve ret billigt, her er det billetterne derned der er det dyre.

Renovering af hjemmet

Går du med en drøm om at komme i gang med at renovere huset, så kunne en sum penge fra skat være en hjælpende motivator til at påbegynde renoveringen af dit hjem. Det kan være at du har drømt om at få en ny sofa eller måske gerne vil have et nyt tag. Det kan også være at du gerne vil have en ny ovn fordi den du allerede har er ved at være godt brugt og den gider ikke rigtig varme i hele ovnen, så du er tit nødt til at tage retten ud af oven for at vende den om, så den kan varme videre. Har du brug for et helt nyt køkken, så kan du også gå i gang med renovering af dette. Trænger dit hjem, måske bare til en klat maling, så kan du bruge pengene på det. En gang maling frisker rigtig mange hjem op og kan få dem til fremstå som helt nye. Har du møbler der trænger til en kærlig hånd. Hvorfor så ikke bruge sommeren på at give dine møbler et nyt liv ved at slibe dem ned og male dem i enten en ny farve eller i den samme farve som de havde før. Giv møblerne en ny polstring, så de bliver mere behagelige at sidde på. Hvad skal du renovere i dit hjem?

En ny bil

Trænger din bil til en udskiftning, og har du sparet lidt op, men har ikke helt nok til en udbetaling på en ny bil, men det fik du da du fik penge tilbage i skat, så gå ud og køb dig en ny bil. Har du altid drømt om at komme til at eje en rigtig fin sportsvogn som f.eks. en Jaguar eller en Porsche, men vil du ikke binde dig til en afbetaling som vil tage dig for evigt at betale af, så kan du lease bilen for minimum et år, hvor du kan afprøve om det er en bil for dig eller om det bare var en drøm der gik i opfyldelse. Vil du vide mere om Jaguar leasing?

Problemer med SKAT

Oplever du at du har problemer med SKAT, så kan du få hjælp til at indgive en klage over SKAT hos Alskat.dk, der er specialister i at føre skattesager.