Ønsker du at få lavet en tilstandsrapport Aalborg? Langt de fleste får udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med salget af en bolig eller en ejendom. Det er dog ikke den eneste årsag til, at man kan vælge at få udarbejdet en tilstandsrapport.

tilstandsrapport aalborg

tilstandsrapport

Hvis du f.eks. har en bolig i Aalborg, så kan det være en oplagt idé at få udarbejdet en tilstandsrapport Aalborg, så du kan danne dig et godt overblik over din boligs forskellige fejl, mangler og ligeledes også dens generelle tilstand. Uanset hvad, der ligger til grund for, at du ønsker at få udarbejdet en tilstandsrapport, så er det selvfølgelig særdeles vigtigt, at du sørger for, at arbejdet udelukkende bliver overladt til en professionel byggesagkyndig, der har den nødvendige erfaring og ekspertise.

Sælger bærer ansvar for tilstandsrapporten

Hvis du ønsker at sælge din bolig i Aalborg, så er det også dig, der bærer ansvaret for, at der bliver udarbejdet en tilstandsrapport Aalborg, der kan overleveres til køber. Det er naturligvis også ensbetydende med, at det er dig, der skal sørge for, at der bliver taget kontakt til en professionel byggesagkyndig, der kan lægge vejen forbi den bolig eller ejendom, der skal sælges og udarbejde en tilstandsrapport.

Du kan enten vælge at håndtere det hele på egen hånd eller i stedet overlade ansvaret til din ejendomsmægler, der kan kontakte et forsikringsselskab, der kan sætte dig i forbindelse med en byggesagkyndig – ejendomsmægler må ikke sætte dig direkte i forbindelse med en byggesagkyndig, hvorfor forsikringsselskabet skal involveres.

Sådan indhenter du nemmest tilbud på din opgave

Uanset hvad du skal bruge din tilstandsrapport til, hvor den skal udføres henne og hvor stor en bolig eller ejendom, der er tale om, så har du mulighed for at gøre brug af 3byggetilbud.dk til at indhente en række tilbud på din opgave med at få udarbejdet en gennemført tilstandsrapport Aalborg.

Det betyder også, at du blot skal angive dine kontaktoplysninger og en beskrivelse af opgaven én gang, hvorefter du vil blive kontakt af minimum tre virksomheder eller selvstændige byggesagkyndige inden for blot 24 timer. Det er helt og aldeles gratis og uforpligtende at gøre brug af 3byggetilbud.dk, hvorfor det naturligvis er oplagt.