Skal du have udfærdiget en tilstandsrapport Odense af din bolig? I forbindelse med et bolig- eller ejendomssalg, så skal du sørge for at kunne præsentere en rapport over boligens synlige skader og generelle tilstand, der er blevet professionelt udarbejdet af en byggesagkyndig til køber.

Det betyder også, at hvis du leder efter en person, der kan lave en sådan rapport, så skal du naturligvis finde en person eller en virksomhed, der kan udarbejde en tilstandsrapport. Hvis du er i færd med at sælge din bolig, så har du pligt til at kunne præsentere en tilstandsrapport, så hvis du skal sælge en bolig eller en anden form for ejendom i Odense, så skal du selvfølgelig have udarbejdet en professionel tilstandsrapport Odense af en byggesagkyndig, der både har erfaring og ekspertise indenfor netop dette felt.

tilstandsrapport odense

tilstandsrapport

Hvem har pligt til at udarbejde tilstandsrapporten?

Det vil til enhver tid være sælger af bolig eller ejendom, der har pligt til at udarbejde en tilstandsrapport. Det betyder også, at hvis du er i færd med at sælge en bolig eller en anden type af ejendom, så er det dig, der har pligt til at bestille og få udarbejdet en professionel tilstandsrapport hos en byggesagkyndig. Der er dog mange, der vælger at overlade dette til deres ejendomsmægler, men i den forbindelse skal man være opmærksom på, at det ikke er tilladt for en ejendomsmægler at formidle en direkte kontakt mellem dig som sælger og en byggesagkyndig, hvorfor et forsikringsselskab skal involveres, og det er naturligvis et fordyrende led.

Spar tid og penge – brug 3byggetilbud.dk

Hvis du skal have udarbejdet en tilstandsrapport Odense, så skal du selvfølgelig finde en dygtig byggesagkyndig, der kan klare opgaven for dig. Du kan enten vælge at indhente tilbud på manuel vis ved at kontakte byggesagkyndige i eller omkring Odense, men du kan også vælge at gøre brug af en online service som 3byggetilbud.dk, der giver dig muligheden for at få intet mindre tre gratis og uforpligtende tilbud på din kommende tilstandsrapport Odense. Ved at gøre brug af 3byggetilbud.dk er du garanteret, at du kan spare både tid og penge på din tilstandsrapport, uanset om den skal bruges til en mindre bolig eller en stor ejendom.