En æggekoger er lige noget for dig, der ønsker at gøre det til en nem og simpel opgave at lave æg om morgenen – uanset om du vil have dem blød- eller hårdkogt. Ved at investere i en automatisk æggekoger kan du være helt og aldeles sikker på, at det er noget, der er slut. Der er ingen grund til at spilde tiden med at diskutere, hvordan jeres forskellige æg skal være kogt – for med en automatisk æggekogger, så er det uhyre nemt at sætte æg over i en maskine, hvorefter hver enkelt medlem af familien selv har mulighed for at holde styr på tiden – og det betyder også, at alle får deres æg, som de ønsker.

I og med, at det både er nemt og simpel at gøre brug af en æggekoger, så skal du heller ikke være bange for at sende dine børn ud i køkkenet for at lave æg til jer om morgenen, men der er ligeledes også mulighed for blot at placere maskine på bordet, hvorefter de folk, der gerne vil have æg har muligheden for at lave æg og koge det i den tid, de selv foretrækker. Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at det er en relativt simpel funktion som en æggekoger tilbyder, men det er dog ikke ensbetydende med, at de forskellige æggekoger er ens på alle punkter. Der er en række forskellige mindre faktorer, der er med til at adskille de forskellige modeller fra hinanden, hvilket også er ensbetydende med, at du selvfølgelig ikke bare skal kaste dig ud i projektet med hovedet først og håbe på, at du ender med at investere i en god æggekoger.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige æggekogere på det danske marked, så derfor kan det også godt være vanskeligt at skulle vælge lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende. Det er meget vigtigt, at du giver dig tiden til at vælge din kommende æggekoger med største omhu og med fokus på, at du skal ende med at investere i en æggekoger, der harmonerer godt med dine forskellige krav og præferencer – uanset om du har mange af dem eller du derimod kan stille dig tilfreds med langt de fleste æggekogere på det danske marked. Vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig at finde frem til en rigtig lækker æggekoger, da vi har udarbejdet denne æggekoger test, der giver dig et rigtig godt overblik over, hvad du har af muligheder for at finde frem til lige netop dén æggekoger, der er den bedste for dig og dine krav.

Steba EK5 æggekoger

EK5 er en professionel og lækker æggekoger fra Steba, der er blevet fremstillet med et sort kabinet med børstet stål, rustfrit stål. Du kender med garanti til, at det er besværligt for dig at lave dine æg fuldstændig perfekt, når du laver dem i en gryde, men ved at investere i en æggekoger som Steba EK5, så er det ikke længere besværligt for dig at lave æg, så de bliver perfekte. Den er nemlig udstyret med en elektronisk indstilling med slutsignal, hvilket både betyder, at den besværlige vandmåling bortfalder og samtidig kan du også være sikker på, at du får lavet perfekte æg hver gang, du bruger din Steba EK5. Denne maskine kan desuden indeholde helt op til 8 æg, mens to af disse indsatser er blevet lavet specifikt til, at du kan lave pocherede æg i maskinen, hvilket blot er endnu en grund til, at du kan være sikker på, at du kan få æg præcis som du ønsker det.

Steba EK5 er selvfølgelig også udstyret med en aftagelig æggeholder, der gør det nemt for dig at tage den ud af maskinen og gøre den rent, når der er behov for det. Ydermere, så er den også udstyret med et gennemsigtigt låg, der giver dig muligheden for hele tiden at holde øje med det eller de æg, du er i færd med at koge inde i maskinen. Selve maskinen bliver leveret med et vandbæger med ægge-prikker, der ikke blot kan bruges til at sikre, at du hele tiden får den optimale mængde vand til dine æg, men at du også kan prikke et lille hul i toppen af hvert æg, så de ikke ender med at gå i stykker under kogning. Som enhver anden æggekoger, så er Steba EK5 selvfølgelig også blevet udstyret med en tænd/sluk-knap såvel som en kontrollampe, der lyser når dine æg har fået nok og er enten blev blød-, mellem- eller hårdkogt.

Caso æggekoger E9, Stål

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Caso er et rigtig stort navn, når det kommer til forskellige former af køkkenmaskiner, hvilket også inkluderer æggekogere. Her er der tale om deres E9, der er en æggekoger, der er blevet fremstillet til at kunne indeholde helt op til 8 æg og som desuden er blevet fremstillet af lækkert stål, hvilket naturligvis er med til at give maskinen et lækkert look, der gør, at den sagtens kan stilles på bordet under morgenmaden eller kan stå fremme derhjemme. Ydermere, så kan den også bryste sig af en elektronisk styring, der blandt andet byder på rettidig slukning, hvilket også betyder, at du ikke skal være bange for, at æggekogeren kommer til at løbe tør for vand – det betyder dog også, at der ikke er nogen dårlig lugt forbundet med at bruge maskinen og dertil er der heller ikke nogen afbrænding af resterende vand.

Caso E9 er desuden blevet udstyret med en rigtig lækker LED-driftsindikator, hvilket er ensbetydende med, at du til enhver tid vil kunne holde øje med, hvornår dine æg er færdige. Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at Caso E9 kan bryste sig af rigtig mange ting, hvilket blandt andet også byder på en non-stick belagt opfangsskål, et gennemsigtigt plastlåg, der giver dig muligheden for hele tiden at holde godt øje med dine æg, mens de er nede i din æggekoger og slutteligt så har den selvfølgelig også et akustisk slutsignal, så du kan høre hvornår dine æg er klar, og det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal føle dig tvunget til at stå og holde øje med dine æg hele tiden. Den bliver desuden leveret med en aftagelig æggebærer, så du nemt kan vaske den efter brug og samtidig bliver den også leveret med et målebæger med æggeprikker.

Cloer æggekoger 3 æg, Sort

Hvis du leder efter en mindre æggekoger, hvor der ikke er nødsaget til at være plads til f.eks. 8 æg, som har været tilfældet med nogle af de førnævnte æggekogere, så kan du i stedet vælge at se nærmere på en model som denne æggekoger fra Cloer, der er blevet designet i et sort, moderne look og som kan indeholde op til 3 æg. Det betyder selvfølgelig, at maskinen ikke er helt så stort og at du dermed heller ikke skal være bange for, at der kommer til at være problemer med at finde plads til den hjemme i skabet. Der har været fokus på at skabe en meget simpel æggekoger, som er nem at bruge og som ikke er fyldt med en lang række funktioner, der i bund og grund er overflødige. Derfor er den også kun udstyret med én knap, hvilket er en tænd/sluk-knap, så du blot kan tænde for æggene, når de skal igangsættes og slukke for dem, når de er færdige.

Det er dog ikke ensbetydende med, at der er tale om en æggekoger, der er fuldstændig foruden funktioner, for den er f.eks. udstyret med en funktion, der gør, at den udgiver et akustisk signal, når dine æg er klar. Den er desuden også blevet udstyret med en aftagelig og transportabel æggebærer, der gør det nemt for dig at tage dine æg ud af maskinen, når de er færdige og skal serveres, men det betyder samtidig også, at det er nemt for dig at skulle gøre din æggekoger rent efter du har brugt den – både æggebæreren og det transparent låg tåler en tur i opvaskemaskinen, hvorfor du ikke engang er nødsaget til at gøre den rent på egen hånd. Selve maskinen drives naturligvis af et såkaldt non-stick belagt varmeelement, der gør, at dine æg nemt og enkelt kan løftes op fra maskinen, selvom den er varm. Ydermere, så bliver den leveret med en målekop med integreret æggeprikker.

Caso Æggekoger E7 Stål/Sort

E7 er en elektrisk æggekoger fra Caso, der – uden tvivl – er ét af de absolut største brands, når det kommer til både design og fremstilling af diverse former for maskiner til køkkenet – og det inkludrer naturligvis også deres mange forskellige æggekogere som f.eks. denne E7. Ikke nok med det, så er Caso desuden også kendt for at fremstille produkter, der kan bryste sig af et rigtig lækkert og flot design, hvilket bestemt også inkluderer deres elegante E7, der er blevet fremstillet i rustfrit stål, hvilket er med til at give maskinen et rigtig flot og moderne look. Den er naturligvis blevet udstyret med en såkaldt non-stick overfladebehandlet skål, som er med til at gøre det nemt og simpelt at få dine æg ud af æggekogeren, når de har fået nok – og du vil aldrig være i tvivl om, hvornår de har fået nok, for Caso E7 er udstyret med et akustisk slutsignal, der lyder, når æggene har fået nok.

Hvis du gerne vil have en æggekoger, der kan håndtere helt op til 7 æg på én og samme tid, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør se nærmere på denne lækre æggekoger fra Caso, der nemlig kan indeholde helt op til 7 æg. Ydermere, så er der tale om en æggekoger, der er udstyret med en kontrollampe såvel som en tænd/sluk-knap, men det er sådan set også dét. Fra Casos side har der været fokus på at skabe en æggekoger, der er meget simpel at have med at gøre og som er nem at gøre brug af, hvorfor du også kan være sikker på, at alle og enhver kan finde ud af, at gøre brug af E7-æggekogeren fra Caso. Den bliver desuden leveret med et målebæger med æggeprikker, der både sikrer dig, at du altid bruger den rette mængde vand og at du kan prikke et lille hul i dine æg, så de ikke ender med at gå i stykker mens de er i æggekogeren.

Caso æggekoger/Steamer ED10, Stål

Her er der tale om en æggekoger fra Caso, der faktisk er meget mere end blot en helt almindelig æggekoger. Der er nemlig tale om deres Caso ED10, der ikke blot er en æggekoger, men også en steamer, der kan bruges til at koge helt op til 8 æg samtidig med, at den også kan bruges som damper for skånsom tilberedning af alt lige fra fisk til grøntsager og kartofler og meget, meget mere. Der er naturligvis tale om en maskine, der er baseret på elektronisk styring, hvilket blandt andet betyder, at den selv sørger for rettidig slukning, hvilket er ensbetydende med, at den kan sikre, at æggekogeren ikke ender med at løbe tør for vand, at der ikke bliver skabt dårlig lugt i lokalet, hvor den bruges og at der samtidig heller ikke sker nogen afbrænding af det resterende vand. Det betyder selvfølgelig også, at det er en maskine, som alle og enhver kan gøre brug af.

Smart og moderne design

Det skal selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en maskine, der kan bryste sig af et uhyre lækkert og moderne design, eftersom den er blevet fremstillet i rustfrit stål, hvilket naturligvis giver den et rigtig moderne look. Den er desuden også blevet udstyret med en LED-driftsindikator, der viser dig, hvornår dine æg er færdige, men ikke nok med det, så vil der også lyde et akustisk slutsignal, når dine æg er klar eller når dine forskellige fødevarer er blevet steamet færdige på den øverste etage. ED10 fra Caso er desuden også blevet udstyret med en non-stick belagt opfangsskål, der gør det nemt for dig at få dine æg op af maskinen, og det gennemsigtige plastlåg er selvfølgelig med til at gøre dt nemt og enkelt for dig at holde øje med, hvornår dine æg er færdige eller hvornår dine forskellige fødevarer er blevet steamet færdige. Kommer med både målebæger og en aftagelig æggebærer.

Cloer Æggekoger til 6 æg Hvid

Der har tidligere været omtalt en æggekoger fra Cloer i denne æggekoger test, der var i stand til at indeholde op til 3 æg. Hvis du godt kan lide designet og enkeltheden af æggekogeren fra Cloer, men har behov for at kunne lave mere end 3 æg på samme tid, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på lige netop denne æggekoger fra Cloer. Det er nemlig stort set den samme model, men der er dog mulighed for at koge helt op til 6 æg i denne udgave af maskinen. Den er selvfølgelig udstyret med en kontrollampe, der gør det nemt for dig at holde øje med, om dine æg er klar eller ej, men hvis du ikke har lyst til at sidde og stirre blindt på din æggekoger indtil dine æg er klar, så er den heldigvis også udstyret med en funktion, der afgiver et akustisk slutsignal, når dine æg er færdige med at koge.

Hos Cloer har der i høj grad været fokus på at skabe en æggekoger, der kan bryste sig af et flot og enkelt design, men ikke nok med det, så har der også været fokus på at skabe en maskine, der er så nem at bruge, at du sagtens ville kunne sende børnene i køkkenet for at lave æg. Den er naturligvis udstyret med en aftagelig æggeholder, der gør det nemt for dig at holde din maskine ren, da den er meget nemmere at vaske, når du tager den ud af maskinen. Endvidere, så er det naturligvis også værd at bemærke, at der er tale om en æggekoger, hvor der er blevet lavet to indsatser til pocherede æg. Det skal naturligvis også nævnes, at både låg, æggeholder såvel som indsatse sagtens kan holde til at blive vaske i din opvaskemaskine, hvorfor du er fri for at skulle gøre det i hånden. Den bliver leveret med et målebæger med æggeprikker.

Steba EK6 Æggekoger til 7 æg Hvid

Hvis du er sikker på, at du ikke vil nøjes med andet end det bedste, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en æggekoger som Steba EK6, der er en elektronisk æggekoger med elektronisk styring, så du ikke selv behøver at afmåle vandet, men derimod bare kan lade maskinen klare arbejdet for dig – det er med til at gøre det nemt og enkelt for dig at lave æg om morgenen, hvad end det kun er til dig selv eller det derimod er hele familien, der skal have æg til morgenmaden. Æggekogeren er desuden blevet både designet og fremstillet med et kabinet i børstet rustfrit stål. Den kan desuden rumme helt op til 7 æg. Du er derfor også sikret, at du er i stand til at lave æg til hele familien – og måske endda også til gæsterne, hvis der kommer gæster til morgenmad eller brunch.

EK6 fra Steba er naturligvis blevet udstyret med en elektronisk timer med et slutsignal, der indikerer, hvornår dine æg er klar til at blive taget op af maskinen og blive serveret. Det betyder også, at det ganske enkelt ikke bliver meget nemmere for dig at lave æg end ved at gøre brug af en æggekoger som EK6 fra Steba. Ikke nok med det, så medfølger der faktisk også 7 æggebægre, 1 påfyldsningsbæger og en æggeprikker, når du vælger at investere i en Steba EK6, hvorfor der er tale om en komplet pakke til at kunne servere æg om morgenen, hvad end det er for dig eller det derimod er for hele familien.

På fronten af maskinen sidder der en kontrolknap. Her har du mulighed for – nemt og enkelt – at regulere om dine æg skal være blød- eller hårdkogte. Kort og godt en nem og praktisk funktion der sikrer dig den bedste og mest optimale løsning. Derved har alle i familien mulighed for at kunne få kogt deres æg, som de har lyst til.

Æggekoger test – gør dit køb online og spar penge

Efter at vi har undersøgt markedet indenfor æggekogere kan vi konstatere, at der i rigtig mange tilfælde vil være god mulighed for at gøre en god handel ved at gøre dit køb af en ny æggekoger i en af de mange danske webshops, der er at finde rundt om i landet. Der tegner sig et generelt billede af, at det som oftest er billigere at gøre sit køb online. Dog er der naturligvis også flere fysiske butikker, som forhandler æggekogere til fornuftige priser – men hvis du som forbruger vælger at tage et kig efter en ny æggekoger i en af de mange danske webshops, er den generelle tendens, at prisniveauet ligger på et fornuftigt niveau – samtidig med, at der tit og ofte vil være god mulighed for at finde et væsentligt større udvalg.