Det er næsten umuligt at gå ind i et hvilket som helst hjem uden at få øje på reoler. Unge som gamle har opbevaringsplads til brugskunst og bøger, som alle står på reoler fordelt i huset. Én på børneværelset, i stuen og på kontoret. Med en reol har du en unik mulighed for at fremvise alle dine flotte hardbackbøger og billeder af familiemedlemmer, så det ikke behøver blive gemt væk i et skab. Det er jo næsten også synd.

Råd til at vælge den rigtige reol

Reoler kommer i mange former, farver, materialer og stilistiske udtryk. Og selvom en reol først og fremmest skal være praktisk, så er der ingen skam i at berige dit hjem med en designvenlig og flot reol. Med den rette kreativitet kan man endda få reolen til at være et kunstværk i sig selv. Blot fyld reolen med bøger, opdel dem efter farver, og se, hvad der sker.

Få det praktiske af vejen først

En reol er ikke nogen god reol, hvis den ikke opfylder opbevaringskravene. Sørg derfor for, at reolen har nok plads til det, som du gerne vil have til at stå på den. Ellers er der ikke så meget ved at købe en flot reol, andet end at den fylder i hjemmet.

Hvilket udtryk skal reolen vise?

Skal reolen være lang, firkantet, hvid, sort, træfarvet eller måske noget helt andet? Går du efter et stilrent look, eller er det en mere sommerhusagtig vibe, som du forfølger? Rustikke modeller har det fx med at bryde ensformigheden i et ellers moderne-indrettet hjem. Og det kan være en god ting.

Vælg kvalitet

Der er ingen grund til at skulle udskifte en flot reol, blot fordi du ikke købte god kvalitet til at begynde med. Spar derfor dig selv for unødvendige udgifter, og køb reoler i god kvalitet.

Få inspiration her

Er du helt idéløs? Ved at klikke her kan du se et udvalg af kvalitetsrige og stilfulde reoler, der passer til ethvert behov. Der er alt fra minimalistiske modeller til store, tunge og rummeligt reoler, og det er bare med at gå på opdagelse.