Som ny boligejer kan det føles uoverkommeligt at skulle vælge det helt rigtige køkken. Hvis man allerede er indehaver af en lejlighed eller bolig med køkken, så har man sikkert allerede gjort sig erfaringer på godt og ondt om køkkenets udseende og funktionalitet. Der er mange overvejelser forbundet med et nyt køkken, og vi vil hjælpe dig med at gøre nogle af dem.

 

Tænk funktionelt

Selvom man måske allerede har mange ønsker til køkkenets æstetik, så bliver man gladest ved først og fremmest at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan køkkenet skal bruges. Skal det benyttes dagligt af både far, mor og børn? Eller bliver der egentlig spist meget ude, så der ikke er stå store krav til køkkenbordets størrelse?

Tiden, man bruger på at lave mad eller opholde sig i køkkenet, er vidt forskellig. Derfor er det en god ide og sætte sig ned og overveje, hvor stort et køkken man reelt har brug for eller ønsker.

 

Et køkken med sjæl

Der findes et køkken til enhver person. Om man ønsker et stort, romantisk landkøkken eller et hypermoderne, strømlinet køkken i sort højglans afhænger i høj grad af, hvem man er som person. Hos Køkkenlageret Trustrup A/S har de mange flotte køkkener til salg fra producenten Nettoline. Køkkenforhandleren har et alsidigt udbud af køkkener til alle typer personer og familier. Faktisk råder de pt. over 36 forskellige modeller, som gerne skulle opfylde ethvert behov.

 

Få en fornemmelse af køkkenet

Billeder på nettet eller i magasiner kan aldrig helt give et fuldstændigt retvisende billede af, hvordan køkkenet ser ud. Derfor er det tilrådeligt at besøge en køkkenforretning, hvor man har mulighed for med egne øjne og hænder at mærke greb, låger, overflader og skabe. Bor man i eller omkring Ebeltoft, Grenå, Randers eller Århus, så har Køkkenlageret Trustrup et showroom med køkkener beliggende i Trustrup.

 

Sammensæt køkkenets elementer

Hos de fleste køkkenforhandlere kan man selv sammensætte ens drømmekøkken. Selv indenfor greb til skabe og låger kan man vælge eksempelvis usynlige eller indfræsede greb. Mulighederne for at sætte sit individuelle præg på køkkenet er mange, og de begrænser sig dermed ikke kun til farver men i høj grad også til sammensætningen af elementer samt materialerne.