Der er gang i nybyggeriet i Danmark. Den samlede omsætning inden for nybyggeri og tilbygninger til eksisterende huse stiger år for år, og tendensen ser ud til at fortsætte.

 

Man skal have gang i den store lommeregner, hvis man selv vil finde frem til det samlede beløb, som danskerne har bygget nyt og bygget til for i løbet af de sidste tre år. Heldigvis har Danmarks Statistik gjort det for os alle sammen, og der er vækst i byggebranchen.

 

I 2015 blev der omsat for 83,8 milliarder kroner inden for nybyggeri og tilbygninger, og selvom det tal kan synes højt, så er det steget lige siden. Således kan man se i tallene fra Danmarks Statistik, at der i 2017 blev omsat for svimlende 111,3 milliarder kroner under samme kategori, hvilket betyder en stigning fra 2015 til 2017 på over 27 milliarder kroner.

 

Siden 2010, da finanskrisen så småt begyndte at være fortid, er antallet af beskæftigede inden for byggeri- og anlægsfagene også steget, så der ser ud til at være arbejde til håndværkerne i hele Danmark.

 

Når nye huse bliver bygget, skal der naturligvis sørges for et pænt design og god kvalitet i størstedelen af materialerne, så drømmehuset kan blive en realitet.

 

Er du en af de mange danskere, der er i gang med at bygge nyt hus eller bygge til det eksisterende, ved du også, at husets vinduer, blandt mange andre dele, skal være både pæne, isolerende og slidstærke.

 

Her kan du læse mere om dine muligheder for nye vinduer.