Har du behov for hjælp til at få lavet en tilstandsrapport Århus? En tilstandsrapport kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Først og fremmest, så skal den bruges i forbindelse med et bolig- eller ejendomssalg, men den kan også sagtens bruges til at give dig et overblik over, hvilke fejl og mangler, din bolig har og hvad dens generelle tilstand er.

tilstandsrapport aarhus

tilstandsrapport

Uanset om du ønsker at få udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med salget af en bolig eller en ejendom eller om du derimod blot har et ønske om, at danne dig et overblik over, hvad din nuværendes boligs tilstand er, så skal du få den udarbejdet af en professionel byggesagkyndig. Det er desuden også tilstandsrapporten, der sikrer dig, at du ikke skal hæfte for diverse skader og mangler på din bolig eller ejendom.

Hvem skal sørge for udarbejdelsen af en tilstandsrapport?

I forbindelse med et bolig- eller ejendomssalg, vil det altid være sælger, der har ansvaret for at der bliver udarbejdet en tilstandsrapport. Hvis du er i færd med at sælge en bolig eller en anden form for ejendom, så er det også dig, der har ansvaret for, at der bliver udarbejdet en tilstandsrapport af en professionel byggesagkyndig. Der er dog mange, der vælger at overlade dette til ejendomsmægleren, der – i samarbejde med et forsikringsselskab – vil finde en byggesagkyndig, der udarbejde en tilstandsrapport Århus, hvis du f.eks. skal sælge en lejlighed i Århus. Forsikringsselskabet skal involveres, da ejendomsmægleren ikke har tilladelse til at formidle en direkte kontakt.

Derfor skal du indhente tilbud på nettet

Hvis du skal have udarbejdet en tilstandsrapport Århus, fordi du skal sælge din bolig i Århus eller omegn, så skal du naturligvis finde en byggesagkyndig, der kan klare arbejdet for dig. Det kan du med fordel bruge nettet til, da du kan bruge en online service som 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud fra både virksomheder samt selvstændige erhversdrivende, der arbejder med sådanne typer af opgaver.

tilstandsrapport

Du skal blot indtaste dine kontaktinformationer, give en beskrivelse af din opgave og derefter kan du forvente, at du modtager tre gratis og uforpligtende tilbud i løbet af blot 24 timer – det bliver hverken nemmere eller mere effektivt at indhente tilbud.