Ønsker du at få lavet en tilstandsrapport Viborg? Hvis du er på jagt efter en person eller en virksomhed, der kan foretage en professionel gennemgang af din boligs synlige skader såvel som din boligs generelle tilstand, så skal du selvfølgelig finde en professionel byggesagkyndig, der kan udarbejde den respektive tilstandsrapport.

Hvis du er ved at sælge din bolig eller en anden form for ejendom, og du meget gerne vil undgå at skulle hæfte for eventuelle skader eller fejl, du ikke selv har været opmærksom på, så er det en nødvendighed med en tilstandsrapport, der er blevet udarbejdet af en professionel byggesagkyndig. Dem findes der heldigvis mange af, så derfor vil du også nemt kunne finde en professionel, der kan udarbejde en tilstandsrapport Viborg over din bolig eller din anden ejendom.tilstandsrapport

tilstandsrapport viborg

Hvem har ansvaret for tilstandsrapporten?

Det er hverken køber, ejendomsmægler eller en helt tredje person, der har ansvaret for at få udarbejdet en professionel tilstandsrapport i forbindelse med en bolig- eller ejendomshandel. Det er derimod dig som sælger, der skal sørge for at der bliver bestilt og udarbejdet en gennemført rapport hos en professionel byggesagkyndig.

Det er naturligvis ikke sikkert, at du er interesseret i, at skulle stå med dette ansvar på egen hånd, og hvis det er tilfældet, så er der selvfølgelig mulighed for at udlicitere ansvaret til din ejendomsmægler, der kan finde en professionel byggesagkyndig med hjælp fra et forsikringsselskab – en mægler må ikke formidle en direkte kontakt mellem sælger og byggesagkyndig.

tilstandsrapport

Sørg for at indhente flere tilbud på opgaven

Er du i færd med at sælge en bolig eller en anden form for ejendom, så skal du selvfølgelig sørge for at indhente en række tilbud på at få udarbejdet en tilstandsrapport Viborg. Ved at indhente flere tilbud, så er du garanteret, at du får et sammenligningsgrundlag, så du dermed har bedre forudsætninger for at finde frem til lige netop dét tilbud, der er bedst for dit vedkommende. Du bør naturligvis bruge en service som 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud, da du dermed kan sammenligne tilbuddene på tværs af hinanden – de tre tilbud, du modtager fra 3byggetilbud.dk er både gratis og uforpligtende.