HusUnivers.dk er et online magasin til boligejeren, der er på jagt efter inspiration omkring alt lige fra byggerelaterede ting såsom tagrenovering, døre og vinduer m.m. til indretning af hjemmet i form af interiør, møblement og meget andet. Kort og godt vil HusUnivers.dk komme til at rummet et væld af forskellige informationer for dig, der ønsker at få fundet lige netop det/de produkter, du er på jagt efter.

Vi guider dig, som er boligejer

På HusUnivers.dk kan du helt gratis og ganske uforpligtende få mulighed for at blive guidet til at få valgt det rette produkt – uanset om du eksempelvis står og skal have købt dig en ny stegepande, eller du eksempelvis skal have fundet dig det helt rigtige sted at få gjort et køb af nyt tag til boligen. Kort og godt rummer siden en række nyttige artikler for dig som boligejer, der ønsker at blive klogere på et specifikt område. Vi har blandt andet lavet et væld af nyttige tests og har herudover også skrevet en række artikler, som henvender sig til dig, der er på jagt efter en fagmand til at hjælpe dig med at tage hånd om renoveringen af din bolig.

Du vil her på siden blandt andet kunne finde artikler såsom:

Gaskomfur test

Grillpande test

Stegepande test

Vi skriver om stort og småt til dig, som er boligejer og giver dig en række gode råd, der vil kunne sikre, at du får fundet dig de helt rette produkter til din bolig.

Rigtig god fornøjelse!