Er dit hus ved at blive bygget om, efterisoleret og moderniseret? Så kan du med fordel rejse væk fra byggerodet. Det optimale vil være at rejse væk i al den tid, byggeprojektet står på, så man ikke kommer til at mærke noget til larmen og rodet. Den eneste ulempe ved at gøre det er, at du ikke kan følge med i, hvordan byggeprojektet skrider frem. Det er af følgende grund meget vigtigt, at du formår at vælge en bygherre, som du stoler fuldt ud på.

Byggefirmaet får arbejdsro

 

Du gør ikke kun dig selv, men også det valgte byggefirma en tjeneste ved at rejse væk for en stund. Det vil jo ikke være optimalt, hvis du og resten af familien går i vejen for de tømrere og håndværkere, som er sat til at ombygge jeres hjem. De vil med garanti sætte pris på arbejdsro. Løsningen gavner begge parter, idet du får en pause fra din hektiske hverdag, og arbejdsfolkene får ro og plads til at passe deres arbejde.

 

Hvorvidt det er realistisk at rejse væk i hele byggeperioden afhænger selvfølgelig af, hvor stort et projekt der er tale om. Det er jo ikke helt underordnet, om ombygningsprojektet kun berører køkkenet og stuen, eller om projektet berører hele hjemmet. Det vil ikke desto mindre være en fordel, hvis du kan hive et par uger eller måske en hel måned ud af din kalender.

Bestil flybilletter til hele familien

 

Er du indstillet på at overlade alt arbejdet og ansvaret til det valgte byggefirma, så bestil flybilletter, book en feriebolig og pak din kuffert.

 

En større ombygning kan koste rigtig mange penge, jovist, men mon ikke der stadig er lidt penge til overs til en rejse? Der er i hvert fald mulighed for at finde billige flybilletter på nettet, hvis man er fleksibel og kan rejse uden for skolernes ferier. Derudover kan man ofte spare penge på hotelovernatninger, hvis man bestiller i god tid.

 

Flytransport er sjældent den billigste transportform, men det er til gengæld den hurtigste og mest komfortable måde at komme frem til sin destination på. Dertil kan du glæde dig over, at langt de fleste fly afgår planmæssigt. Er du alligevel så uheldig at blive forsinket, så se her, hvordan du søger erstatning. Du ved det måske ikke, men du kan faktisk få mange tusinde kroner i kompensation, hvis du bliver flere timer forsinket på flyrejsen. Du kan evt. få professionelle til at behandle din sag, hvis du gerne vil spare besværet.