Ferie er en tid, hvor mange vælger at tilbringe tid uden for hjemmet. Det har indbrudstyvene desværre også fundet ud af, og de mange tomme hjem kommer hurtigt til at ligne en buffet for de kriminelle. Thomas Bagger, indehaver af Bagger Låse & Alarm A/S, vil statistikken til livs, og anbefaler at sikre sin bolig inden man tager på ferie. 

Undgå en ekstra dyr ferie

Vinterferien er over os, og vi befinder os i en af de travleste rejsetider på året. Det er dog ikke kun skiløbere og flystewardesser, der har travlt for tiden. Ferierne er nemlig ikke alene en forbrugsfest, men også indbrudstyvenes fest. Danmark er et af de lande i Europa med flest indbrud per husstand. Det er en statistik, som blandt andet bliver holdt live i ferierne. Alene i julen 2017 blev der anmeldt 742 indbrud på landsplan.

 

Stop tyven

Thomas Bagger ser statistikken, som en mulighed for at udbrede budskabet om, at man skal være sikker på, at hjemmet er beskyttet så godt som muligt, inden det forlades. ”Vi ønsker at vores kunder ikke oplever indbrud, for vi vil meget hellere hjælpe folk med at sikre deres hjem, før indbruddet sker.” siger han. Og der er da også en række måder at sikre sit hjem på, så der er større sandsynlighed for at undgå indbrud. 

Skræddersyet alamsystem

Bagger låse & Alarm A/S er specialister inden for sikring af både private hjem og erhvervsbygninger, og har mange års erfaring inden for faget. De anbefaler, at en af de mange ting man kan gøre er, at anskaffe sig en tyverialarm. Alle hjem har forskellige behov, og kan sikres forskelligt. Derfor lyder rådet: tag fat i en fagmand, der kan hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvordan du sikrer dig bedst.

Visuel alarm

Endnu en god ide er, at vise dine alarmer frem. Selvfølgelig er det en god ide at have en tyverialarm, men det er mindst lige så smart, at tyven kan se, at der er installeret en alarm i huset. Visuelle tegn såsom overvågningskameraer og klistermærker kan være med til at skræmme tyven væk, så du helt undgår at skulle bruge tid på at komme på fode igen efter tyveriet.

Bagger Låse kører i løbet 2018 en landsdækkende kampagne med fokus på at lære danskere hvordan de selv kan blive bedre til at sikre boligen. De har udarbejdet en infografik med 17 gode råd og udarbejdet en blog med masser artikler om sikring til private og erhverv.

Kast dig ud i artiklerne og sørg for at indbrudstyven ikke vælger din bolig i løbet af 2018.