Mange forbinder et træpillefyr med noget gammelt, som teknologien for længst er vokset fra. Hvad hvis der kan fremstilles et pillefyr, som har fulgt tidens teknologi, og samtidigt er bæredygtigt? Så du kan tage et langt varmt bad med god samvittighed.

Hvad er et pillefyr?

Et pillefyr, også kendt som træpillefyr, opvarmer huset, og sørger for varmt vand til husholdningen på samme måde som et gas- eller oliefyr. Træpillerne består af sammenpresset savsmuld og træspåner. Træpillerne fylder man i et depot, som sørger for at fylde op i takt med forbrændingen. Via en indbygget blæser bliver der holdt gang i forbrændingen. Der er mere manuelt arbejde ved et pillefyr, end ved eksempelvis elvarme. Fordelen er dog, at man med god samvittighed kan sige at man er en del af en grøn omstilling. Dertil kan man på den lange bane spare mange penge ved et pillefyr, da træpillerne er et meget billigt produkt.

Fordelene ved at købe Roteq

Først og fremmest har Roteq pillefyr en virkningsevne på op til 96,1 %, hvor det gennemsnitlige pillefyr ligger på omkring 80-90%. Hvad endnu bedre er, så kan du styre fyret via touchskærm og sågar på en app, som gør det muligt at overvåge fyret uanset hvor du er. Desuden er der minimale elektroniske omkostninger ved Roteq pillefyr, så man bliver ikke påvirket at de stigende elpriser på samme måde som hvis man har elvarme.

Skal man gå på kompromis med miljøet?

Roteq pillefyr er en dansk CO2 neutral produceret varmekilde, da træpillerne går under betegnelsen biobrændsel. Roteq pillefyr sørger for en optimal forbrænding af træpillerne, hvilket betyder at der minimalt af restprodukter som sendes ud med røgen. Træpillerne er desuden et udnyttet restprodukt fra træindustrien. Roteq pillefyr vil derfor være med til at sætte skub i den grønne omstilling i dit hjem.