støvsugeren må være den mest essentielle del af dit rengøringskit, som enhver husejer har brug for. Som den hurtigste og mest enkle måde at holde dit hus rent på, er det vigtigt at købe den rigtige type støvsuger ved at vælge den model, der passer ind i dit hjem: du har brug for den rigtige kombination af strøm, tilbehør og manøvrerbarhed. Der er altså nogen bestemte punkter, som du skal i gennem, inden du vælger din støvsuger. Den kan også være en større investering, derfor er det godt at købe den rigtige første gang.

Sådan vurderer du, hvor god en støvsuger er

Det er væsentligt at kigge efter energiklassen på støvsugeren, da det kan spare dig meget strøm og penge. Du skal kigge på hvor meget kWh, støvsugeren bruger. Des mindre strøm den bruger, jo flere penge sparer du på strøm. Motoreffekten af støvsugeren har betydning, for hvor kraftfuld den er. Her skal du kigge efter watt. Hvis du har et større hjem, kan en kraftfuld motor være god, Og hvis du har meget gulvplads, er der ikke brug for så meget motorkraft. Måske den mest væsentlige del ved en støvsuger er rengøringsevnen. Man vurderer rengøringsevnen ved at teste den på en hård overflade og på gulvtæppe. Hvis du har meget gulvtæppe, skal du finde en støvsuger, som fungerer godt til at rengøre gulvtæpper. Læs mere hos testoverblikket.dk hvis du vil finde den bedst støvsuger kåret af eksperter.

Find støvsugeren til den bedste pris

Økonomi har betydning, når budgettet skal hænge sammen. Når du har fundet den støvsuger, der passer til dine behov, kan du sammenligne prisser. Kig efter hvilken forhandler der har den på udbud til færrest penge. Det er en nem måde at sparre lidt ekstra penge på, hvis du bare bruger lidt tid på at kigge efter den bedste pris.