Når man skal finde en a-kasse, kan det være rigtig svært, men bare rolig Ekstrabladet har en sammenligningsguide til dig der letter arbejdet i at finde den helt rigtige løsning for dig. Ekstrabladet har en sammenligning af a-kasser her, som du kan bruge, når du skal vælge.

Brug en guide

På internettet kan du finde en guide som hjælper dig med at finde den rigtige a-kasse for dig. Det er en stor hjælp for de fleste da det ellers kan blive lidt af en jungle at finde det rigtige. Vi har som sagt sat en guide ind for at hjælpe dig med at finde din næste a-kasse. Nedenunder præsenterer vi et par stykker af dem der findes derude så du kan få dig en ide om hvad du kan vælge.

Socialrådergivernes – den skræddersyede

Når du skal vælge mellem a-kasser, kan du overveje om du vil have en der henvender sig specifikt til din uddannelse. I dette eksempel har vi valgt en uddannelse som socialrådgiver som eksempel. Det kan være en fordel at vælge en som specialiserer sg for netop dit fag, din uddannelsesmæssige baggrund og dit arbejde.

Krifa – den alsidige

Krifa henvender sig til de fleste. Den er tværfaglig og kan anvendes af både ledige, jobsøgende og selvstændige. Er du i tvivl kan du med fordel vælge a-kasser, der er i stand til at være der for dig uanset hvilke eventuelle skift du laver i din karriere. Det er meget normalt i dag at komme til at have flere forskellige typer af jobs, derfor kan du med fordel vælge a-kasser, der kan være der for dig uanset hvilken situation du står i.

Dog er der mange forskellige i Danmark, og det handler altså blot om at undersøge dine forskellige muligheder, så du får mest for pengene.