Gem roden væk på den fede måde. Opbevaringsløsninger behøver ikke kun være praktiske, de kan også være pæne at se på. Skab kreativt og autentisk rod ved at pifte rummene op med utraditionelle opbevaringsløsninger. Hos Trademark Living er der opbevaringsløsninger – store som små, der alle er en fryd for øjet. Med løsninger som disse bliver opbevaring ikke bare en praktisk ting, men noget der rent faktisk kan give udtryk til hjemmet. Læs om opbevaring.

Mulighederne for opbevaring er mange. Hos Trademark Living er der muligheder i eksempelvis træ, jern og glas. De mange flotte vintageløsninger kan pryde et hvert hjem og give charme og stil i alle slags rum. Smukke trææsker, kasser, kufferter, bokse, montre eller tønder, der er noget til en hver smag og muligheder til både store og små mængder rod eller sager, hvor der er behov for opbevaring.

Opbevaring i de små hjem

I små hjem kan der være et særligt behov for opbevaring, så man kan gemme nogle ting væk. Gode opbevaringsløsninger er altid eftertragtet, men særligt i små hjem kan løsningerne stille ekstra krav til både indretningsevner og kreativitet. Det kan være en god ide med løsninger, der er løftet fra gulvet. Små nips og andre småting kan samles i mindre æsker, i et utal af farver og materialer. Fordelen ved disse er, at de kan fungere som opbevaringsløsninger i ethvert rum og de er både lette og fleksible at flytte rundt på. På denne måde kan man nemt forny boligens indretning.

Kurve, kufferter og bokse kan bruges til de større ting, og nogle af de større opbevaringsløsninger kan man også bruge til andre ting. Eksempelvis kan man bruge en kuffert eller kiste som sofabord. Således har man opbevaring og møbel i et, og kan på den måde udnytte pladsen bedst muligt. Der er et væld af muligheder, og valget kan være svært – lad dig inspirere hos Trademark Living.