Den kolde årstid kalder på hyggelige og spændende projekter indendørs. I løbet af sommeren har du sikkert fået ordnet haven, så den ser flot og velholdt ud, og nu er turen kommet til din bolig. Måske går du og drømmer om at lave en renovering eller tilbygning? Hvis du skal støbe et fundament, opsætte en lille mur eller noget helt tredje, så kan du med fordel bruge lecablokke til at bygge den op. Det er en nem, sikker og holdbar løsning, som let kan anvendes i langt de fleste projekter. Du kan læse med her og få inspiration til, hvordan du kan bruge lecablokke til dine indendørs projekter i efteråret.

En halvmur i køkkenet

Måske har du længe drømt om at skabe fornyelse i dit køkkenalrum? Hvis du har et stort køkkenalrum, kan det være en fordel at lave en lille halvmur i midten af lokalet. Det kan hjælpe dig med at afgrænse, hvorfra der er køkken, og hvornår selve stueafdelingen begynder. Det er også et oplagt sted at hænge ud, når du står og snakker med dem, som laver mad i køkkenet. Med lecablokke kan du nemt bygge en halvmur op, som er både solid, flot og holder længe. Så er det ligegyldigt, hvem som læner sig op af den, eller hvad du stiller på toppen af den. Efter du har bygget den med lecablokkene, kan du jo give den en klat maling eller to, så den passer pænt ind.

Lecablokke til et fundament?

Det kan også være, at du decideret drømmer om at bygge til. Det er et lidt større projekt, og måske skal du lige rådføre dig med en håndværker inden. Uanset hvad, så skal man næsten altid anlægge et nyt fundament, og det kan du også bruge lecablokke til. Dem kan du nemt bestille i de diametre og størrelser, som passer til dit byggeprojekt. Rigtig god fornøjelse.