God søvn er godt for alle. Det er den gode søvn, som gør, at det er meget nemmere at komme igennem de travle og proppede dage, så det er super vigtigt at prioritere søvn.

Som forældre har man også et ansvar for, at det bliver en vane for børnene, at der skal soves om natten, og at det gerne skal være et passende antal timer. Det er dog ikke en selvfølge, at alle børn har lige let ved at falde i søvn, og hvis du har et særligt sensitivt barn, er det vigtigt, at der bliver fundet på en løsning, som gør det nemmere for ham eller hende at falde i søvn.

Alle har brug for en god nats søvn

Det er vigtigt for alle, at man får sovet godt og i lang nok tid i løbet af natten, da det er den måde, kroppen bliver ladt op på. Hvis man ikke sover så mange timer om natten, og hvis man ovenikøbet ofte ligger meget uroligt, vil man også kunne mærke det om dagen – og ikke på en positiv måde.

En særlig dyne til de særlige sensitive

Det er ikke alle, som har lige let ved at falde i søvn, og hvis du har et særligt sensitivt barn, vil du sikkert også opleve, at det ikke altid er så ligetil at falde i en rolig og tryg søvn.

For at løse dette problem kan du på stendynen.dk finde den smarte kugledyne, som gør det meget nemmere at få en rolig nats søvn, hvis man har en sygdom, som gør, at det ikke altid er lige let at finde ro og tryghed. Så det er et super valg, hvis du eksempelvis har et barn med ADHD eller autisme – for det er vigtigt, at alle får sovet trygt og roligt om natten.