At gå på udkig efter en vaskemaskine kan hurtigt blive forvirrende og uoverkommeligt. Der er mange ting at tænke på, og de fleste har personlige krav og behov, som vaskemaskinen skal møde. Hvis du vælger en vaskemaskine fra AEG, er du sikker på at få en vaskemaskine i god kvalitet, som passer til dig og dit hjem.

aeg vaskemaskine

Mange fordele ved at vælge en energibesparende vaskemaskine

Når du skal købe en ny opvaskemaskine, er det en rigtig god idé at kigge efter energibesparende modeller. Der er nemlig meget at vinde ved at bruge mindre strøm, når det kommer til tøjvask.

En stor del af AEG’s vaskemaskiner er mærket med energimærkningen A+++, som er den ideelle energimærkning for hårde hvidevarer.

Energimærkningen viser, hvor energieffektiv en vaskemaskine er på en skala fra D til A+++. Den gennemsnitlige vaskemaskine har en energimærkning på A eller A+. Prisen for selve vaskemaskinen er ofte lidt højere, hvis man køber en vaskemaskine med en energimærkning på A+++. Alligevel kan det bedre betale sig over længere tid, fordi man sparer meget strøm ved at købe en energibesparende vaskemaskine.

En vaskemaskine, som har energimærkningen A kan for eksempel koste 570 kr. om året i strøm, hvorimod en med energimærkningen A+++ i gennemsnit koster 385 kr. De præcise omkostninger varierer naturligvis afhængigt af, hvor ofte man vasker. Jo mere man bruger sin vaskemaskine, jo mere kan man spare.

Foruden at være økonomisk besparende, er en energibesparende vaskemaskine meget mere bæredygtig og skånsom mod miljøet end en almindelig vaskemaskine.

Vaskemaskiner i flot design og høj kvalitet

Som en førende fremstiller af hårde hvidevarer har AEG stor erfaring med at udvikle de bedste vaskemaskiner på markedet. De sætter kvalitet og ydeevne i højsædet, mens der samtidig lægges stor vægt på at udvikle et lækkert og brugervenligt design, som kan betjenes af enhver forbruger.

Ved at sætte høje krav til deres produkter har AEG produceret et væld af innovative vaskemaskiner i høj kvalitet, som gør stor glæde i hverdagen for alle, lige fra store børnefamilier til unge studerende i lejligheder.