Sandblæsning kan foretages på mange forskellige typer overflader. Vælg professionel sandblæsning til gode priser, hvis bor i Aarhus og har en overfalde der kunne trænge til at blive renset. Sandblæsning kan fjerne både kalk, gammel maling, skidt og smuds og vil i langt de fleste tilfælde få overfladen til at fremstå som ny igen. Sandblæsningen er fordelagtig, hvis du planlægger at skulle male den overflade, som skal have behandlingen. Dette skyldes, at sandblæsningen gør, at du får et rent og bindende underlag.

Du kan med god grund have store forventninger

DLCS har erfaring med sandblæsning af alle slags overflader, hvorfor du kan forvente et yderst tilfredsstillende resultat. Af forskellige typer kan der nævnes: murstenshuse, gylletanke, containere, carporte, statuer, skulpturer, industri, skibe, fly, træloft og aluminiumsoverflader.

Behandlingen er skånsom og præcis, og du kan forvente, at de har det helt rigtige udstyr. De er lige så grundige, som de er effektive, hvorfor du kan forvente en service af højeste niveau. Der tages altid udgangspunkt i den enkelte sag, og når de kender til opgaven og overfladens type, vælger de den rensemetode, som er passende. Er der tale om forskellige overfladetyper, kombineres flere forskellige metoder, således at hver opgave bliver udført ud fra den præcise rensemetode

Prisen afspejles i kvaliteten

Prisen vil hver gang vurderes ud fra det stykke arbejde, der skal laves, og det vil altid afhænge af størrelse samt omfang af opgaven. Prisen er fair, men vil samtidig afspejle den gode kvalitet. Til hver opgave foretages der en omhyggelig kvalitetskontrol, inden opgaven afsluttes.

Hos DLCS samarbejder de med fagfolk, som kan analysere og godkende valget af blæsemiddel til hver enkel opgave samt godkende det færdige resultat. På denne måde kan du som kunde trygt overlade dit kommende sandblæsningsprojekt til de dygtige fagfolk. Hos DLCS tager de imod alle typer blæsningsopgaver. Dette gælder både privat- og erhvervskunder.