Når man har fundet en bolig, er det tid til at få indretningen i boligen til at se godt ud og afspejle hvem man er som person, og hvad man går op i. Der findes mange forslag til, hvad en god indretning er. Men her kommer nogle gode råd til, hvordan du kan få dit inventar på plads, samt få det til at spille maks.

Vis hvem du er i farver

Farver siger rigtig meget. I 2019 er farver som pastelfarver, jordfarver og toner af lilla og orange nogle af de populære vægfarver. Samtidig handler det om at skille sig ud med kontraster i hjemmet, som gør det til dit helt eget specielle hjem.

De afdæmpede pasteller skaber et helt unikt farvetema med farver som støvet rosa, de grålige toner og svale grøn. Et miks af disse vil nemlig give et afslappet og behageligt udtryk, hvor du kan være rigtig godt tilfreds i rummet.

Vil du have lidt mere spræl og rustik i dit hjem, kan du male med jordnære farver. Det vil give et varmt og lækkert udtryk, som passer super til hyggen og en 70’er stil. Her kan du bruge mange gyldne farver og ting, som skaber en god kombination.

Når man snakker om lilla og orange nuancer, kan det godt virke voldsomt. Men tager man en afslappet og sofistikeret nuance, kan det give et utrolig flot samspil. Her vil blå eller lavendelfarvede inventar matche super godt. Derudover kan man bruge messing og mønstre til at skabe det mest overdådige hjem.

Sammensæt dit eget rum

Når man skal sætte sit helt eget præg på hjemmet, kan der være mange forskellige muligheder. Nogle gode råd til at finde nøjagtig det, der passer til en, er at starte med at skrive ned, hvilke møbler man skal bruge. Herefter kan det være en ide at finde inspiration til, hvordan andre har indrettet sig, så man selv kan mikse sine egne ideer.

På Pinterest kan du finde inspiration fra andre indretninger, til den del du står og mangler. Herefter er det bare at lede efter guld i de forskellige genbrugsbutikker. Her kan du nemlig finde alt mellem himmel og jord, som kan omlaves, til lige det du skal bruge. På den måde kan du sammensætte dine egne møbler og skabe dit helt eget unikke inventar.

Hvad viser mest din personlighed

Når du får gæster på besøg, vil du gerne have, at din personlighed skal skinne i gennem via din boligindretning. Det kan gøres, når du sammensætter dit eget hjem, men kan også vises på klædeskabet og hvad det indeholder, da det også er, hvordan vi ser ud, som afspejles i hjemmet. Det går derfor begge veje. På online-mode.dk kan du finde det mest moderne mode, som passer til den kvinde, du er.

Husk at tænk på dine nærmeste

Når du indretter huset, er det vigtigt at få alle medlemmer med på råd. Så der både er noget til ungerne, manden og hunden. Til hunden er det vigtigt, at den får sin plads i huset, hvor den har alle de midler, den skal bruge. Alt fra First Buddy hundefodder til hundeskåle og snor. På gilpa.dk kan du finde kvalitetshundefoder fremstillet af kvalitetsråvarer, så din hund også bliver forkælet.

Til din mand bør du også spørge ham til råds, om hvad han kunne tænke sig i indretningen. Her kan en bar være god. Børnene bør også få et ord indført, hvis de er store nok. Det kan dog være en dyr affære at flytte, derfor kan det være en rigtig gode ide at gå i genbrug og finde brugte ting man kan lave om til legetøj, baren og eventuelt et klatrestativ udenfor.