Når du tænker på stråtage, tænker du måske mest af alt på en ældre bygning eller på en bondegård. Men det er faktisk blevet mere og mere moderne, at lægge stråtag på nybyggerier. Der skal selvfølgelig tages hensyn til moderne stile og tendenser, men at finde det perfekte stråtag vil være prikken over i’et. Hvis du allerede har et stråtag på dit hus i forvejen, kan du også få repareret dit gamle stråtag. Det er nemlig meget vigtigt at vedligeholde dit stråtag, da det ellers kan gå i forrådnelse. Se mere info her, og bliv langt klogere på stråtage.

Alle disse opgaver indenfor stråtag kan du få hjælp til

Hvis du er så heldig at være bosiddende i enten Blåvand, Esbjerg, Fyn, Haderslev, Kolding, Tønder eller Aabenraa, så kan du få hjælp til disse opgaver omkring stråtage:

  • Reparation af stråtage

  • Vedligeholdelse af stråtage

  • Lægning af nyt stråtag

  • Renovering og montering af kviste

  • Brandsikring af dit stråtag

  • Afmosning

  • Isolering og dampspærre af dit stråtag

Stråtage er retro på den aller bedste måde

I løbet af de seneste år, er begreberne ’retro’ og ’vintage’ efterhånden ved at få mere og mere indflydelse. Et stråtag vil på alle måder hoppe ind under kategorien: Bring den gamle landbrugsstil ind i det moderne nordiske design på den aller bedste måde. Ved at bringe noget gammelt og smukt sammen med det spritnye nordiske design, vil du få et unikt hus, som helt klart vil tiltrække en del opmærksomhed. Og hvis du ikke er til den helt kliniske moderne stil, men ikke ønsker at bo i et hus der mildest talt ligner noget fra oldtiden, er det en helt perfekt løsning af få et stråtag på dit hus. Det unikke strejf af den idylliske landbrugsfortid blandet sammen med nymodens tendenser skaber noget unikt og går op i en højere enhed.