Der er masser af muligheder for at få en perfekt have, mange ønsker en sti gennem paradiset. Men skal det være med fliser, sand eller bare jord? Der er masser af forskellige måder det kan gøres på, det er helt op til dig hvad du vil have, om det skal være det ene eller det andet. Det kan lynhurtigt blive en dyr løsning, men find noget der fungerer, og som passer til din stil.

Stenmel til underlag?

Du kan med fordel bruge stenmel til underlag, det kan bruges til tennisbaner og gangstier, men også under granitskærver. Det kan bruges til en masse, og har en glimtende effekt. Mange bruger det også til en ridebane, eller stier i haven. Det kan være du skal have anlagt en ny sti, derfor er der behov for noget nemt og vedligeholdelsesfri til stien. Der kan du vælge stenmel, det er i forskellige farver, nogle i grå, eller brun som vi kender sand.

Sådan skal stenmel lægges rigtigt

Når du skal aflægge stenmel selv, er det vigtigt du sørger for underlaget først. Det skal være lige, og ikke mindst rodet igennem efter ukrudt. En god ide for at undgå ukrudt gennem sandet er en fiberdug under, det sikrer nemlig mod ukrudtets rødder, så det er nemt at fjerne.

Det er sindssygt vigtigt at du afretter det hele af, for ellers skal der mere sand til nogle steder. Det dejlige ved stenmel er at du kan få det som du ønsker dig, der er nemlig noget med muslingeskaller i. muslingeskaller giver et glimrende look, samt en flot strandet fornemmelse. Det vil passe perfekt til den stilfulde have. Hvor der ikke er et øje tørt, måske du har en lille å, med en bro over, hvor stierne trænger til sand, og med store sten iblandt.