Fugt er – uden tvivl – én af boligens absolut største fjender, hvilket også er ensbetydende med, at det er noget, du skal være opmærksom på og noget, du skal sørge for at bekæmpe på bedst mulig vis. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at kontrollere den fugt, der bliver genereret, når du eller andre bruger badeværelsets bruser, når håndklæder og tøj tørrer og meget andet. Med andre ord, så er der stor risiko for både fugt og svamp på badeværelset, hvorfor det bestemt ikke er noget, du bør vælge at se let på, selvom du f.eks. er god til at lufte ud.

Det er også derfor, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at investere i en ventilator til dit badeværelse, som er i stand til at suge luft og fugt ud af rummet. Med andre ord, så er det ganske enkelt noget, du ikke vil kunne undvære, hvis du ønsker at sikre dig, at dit badeværelse fortsat er fri for både fugt, svamp og skimmel. Det kræver selvfølgelig at der er en form for ventilation eller luftskakt i badeværelset – hvis det ikke er tilfældet, så vil det kræve, at der laves et mindre hul i væggen, så ventilatoren kan lede fugt ud af rummet.

S&P Silent 100 CHRZ Design Hvid

Silent 100 fra S&P er en lydsvag ventilator, der naturligvis er blevet produceret med henblik på, at den skal være særligt velegnet til toiletter, badeværelser og andre mindre rum, hvor der er behov for at have en form for ventilation. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du også sagtens vil kunne gøre brug af en badeværelsesventilator til at skabe et bedre indeklima eller blot til at sikre, at du ikke skal være bange for, at du ender med at skulle stå med problemer forårsaget af fugt på dit badeværelse, hvilket f.eks. kunne være svamp eller skimmel i loft eller vægge.

Denne badeværelsesventilator kan blandt andet bryste sig af, at være dobbeltisoleret, men ikke nok med det, så er den også blevet udstyret med en motor med kuglelejer, mens den ligeledes også kan bryste sig af såkaldt vindstop. Både kabinet og propel er blevet fremstillet i hårdfør plastik, der er med til at sikre, at kvaliteten naturligvis er helt og aldeles i orden, så der dermed ikke er noget at frygte. Det skal selvfølgelig også ensbetydende med, at den skal tilsluttes en 230 V-kontakt, mens den har et Watt-forbrug, der lyder på 8 W. Det samlede lydniveau som denne Silent 100 præsterer lyder på 27 dBA.

S&P Silent 100 CZ Hvid

Hvis du leder efter en meget standard ventilator, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på en S&P Silent 100 CZ Hvid, der kan bryste sig af, at være en badeværelsesventilator, der både er af høj kvalitet og ligeledes også kan bryste sig af, at kunne købes til en særdeles god pris. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du roligt kan vælge at investere i en S&P Silent 100 CZ Hvid, da det er en lydsvag ventilator, der byder på kun 26 dB, hvilket bestemt må siges at være til at leve med.

På lige fod med den badeværelsesventilator, der er beskrevet ovenfor, så er denne, der ligeledes også er en del af Silent 100-serien fra S&P også særdeles velegnet til dig, der mangler en ventilator, der kan bruges på eller i toiletter, badeværelser og andre mindre rum. Ydermere, så har den også et meget lavt forbrug, der lyder på kun 8 Watt, mens den har en høj luftmængde, der lyder på 95 m3. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at både kuglelejer og andet naturligvis er produceret af hårdfør plastik, hvilket er med til at sikre, at kvaliteten er helt og aldeles i top.

Cata X-Mart 12 Matic Ventilator

Cata X-Mart 12 Matic der ikke blot byder på en imponerende kvalitet, men samtidig også et særdeles flot look, da den er blevet udstyret med en front, der er fremstillet i rustfrit stål. Den kan desuden også bryste sig af, at være udstyret med både en automatisk åbning og lukning, der er baseret på såkaldt jalousihydraulik, hvilket også betyder, at der er cirka 20 sekunders forsinkelse på åbningen. Ganske kort tid efter aktivering af udsugningen (cirka 20 sekunder), så vil fronten helt automatisk køre 16 mm. ud, og den kører selvfølgelig også helt automatisk tilbage, når udsugningen stopper igen efter endt brug.

Cata X-Mart 12 Matic er desuden en såkaldt aksial-ventilator, der er blevet udstyret med metallejer, hvilket også er ensbetydende med, at den naturligvis er af rigtig høj kvalitet og dermed er du også garanteret, at både holdbarhed og levetid er helt i top. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at der er mulighed for at montere Cata X-Mart 12 Matic et væld af forskellige steder, hvilket både inkluderer i væg og loft, men faktisk også i vindue med et såkaldt rude-kit eller i en plade med gevindring. Slutteligt, så skal det nævnes, at støjniveauet for denne ventilator lyder på 40 dB.

Fresh Pax Passad 30 Hvid Ventilator

Fresh Pax Passad 30 er en hvid ventilator, der er blevet udstyret med både fugtstyring og bevægelsessensor. Det er en såkaldt vådrumsventilator, der kan bruges til montering i kanaler med naturligt aftræk (tag), men ikke nok med det, så kommer den – som sagt – også med indbygget fugtstyring, bevægelsessensor og endda også en såkaldt efterløbstid. Hvis du skal montere ventilatoren i en kanal uden naturligt aftræk, så er der mulighed for at investere i et udluftningsspjæld som tilbehør, der kan eftermonteres, hvis der er behov for det.

Endvidere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at Fresh Pax Passad 30 kan bryste sig af en spænding, der lyder på 230 Volt, mens den kan håndtere en samlet luftmængde, der lyder på intet mindre end 95 m3/t. Den er blevet fremstillet af såkaldt PP, der er fremstillet i hvid, så den dermed har et både pænt og moderne look. Den kan bruges i et temperaturområde, der varierer fra 5°C til 35°C.