Stuen er en af de vigtigste samlingspunkter for familien. Stuen er der, hvor vi slapper af, flyder ud og hygger med familie og venner.

 

Det er derfor også vigtigt, at atmosfæren indbyder til hygge og afslapning. Stuen må dog heller ikke blive for kedelig – sanserne må gerne blive udfordret i stuen, og der skal gerne skabes spil i indretningen. I denne artikel får du svar på, hvilke boligtrends der er de hotteste i 2018.

 

Sociale trends

Mange mennesker har de seneste 50 år indrettet deres stue med fjernsynet som omdrejningspunktet. Den trend er ved at vende, og de fleste vil hellere indrette deres hjem med fokus på det sociale.

 

Et gammelt indretningstrick fra eksperterne er at trække møblerne lidt ud fra væggen og i stedet placere dem overfor hinanden, men lidt tættere sammen. Det skaber faktisk mere plads, selvom man ikke lige skulle tro det. Vigtigst af alt, giver det dog fokus på det sociale, fordi man kigger på hinanden i stedet for at kigge mod fjernesynet.

 

Flere og flere undgår helt at have en stor fladskærm, men streamer i stedet forskellige programmer og film på computeren via diverse tjenester. Hvis I ikke ønsker at følge denne trend, er der i stedet mulighed for at gemme skærmen lidt væk, så den ikke fylder så meget. Den kan stilles i et reolsystem, med låger der kan lukkes, eller hænges på en arm der kan flyttes rundt.

 

Andre boligtrends for 2018

En af de helt store boligtrends, der har bygget sig op de sidste år, er grønne stueplanter. I 2018 skal de gerne være så store som muligt. Hvis du følger ovenstående råd og rykker sofaen ud fra væggen, bliver der også ekstra god plads til en stor stueplante.

 

I Danmark har vi altid været glad for lyst træ, men det mørke er også ved at gøre sit indtog. Det kunne f.eks. være en smuk kommode eller skænk i valnøddetræ.

 

Årets farve fra Pantone er lilla. Det går godt i spænd med de støvede og brændte farver der trender lige nu.

 

 

Er du i gang med en mindre eller større renovering? Så kontakt Saugmann Byg ved Holstebro og Struer.