Efteråret er her, hvilket også betyder, at vinteren nærmer sig. Hvis ikke budgettet rækker til en tur til Østrig på ski eller en rejse langt væk ned til varmen, betyder det ikke, at der ikke er en hyggelig vinterferie forude. Der er masser af ting at finde på, som enten er gratis eller næsten ingen penge kræver. Men hvad kan I så finde på?

Gør snerydning sjovt

Det er ikke altid, vi har den helt vilde sne i Danmark, men nogle gange kommer der alligevel så meget, at der er behov for snerydning. Snerydning kan hurtigt blive en meget træls opgave, men hvis I er sammen om det hele familien, kan det gøres til en hyggelig ting. Hop alle sammen i noget varmt tøj og gå ud og ryd sne. Bagefter kan I meget velfortjent se en film sammen og drikke varm kakao. Hvis I bor et sted, hvor I har rigtig store udendørsarealer, er det dog ikke sikkert, at I kan klare opgaven selv. Få professionel og effektiv snerydning her.

Gå en tur i skoven

Selvom det umiddelbart lyder som en efterårsting, er det på alle tider af året, hyggeligt at gå en tur i skoven sammen. Godt nok er det flot i efteråret, men en skov kan også være virkelig smuk, hvis der har lagt sig sne på træerne. I skal bare huske varme strømper, nogle gode støvler og et par vanter. Når I alle kommer hjem med helt røde kinder, kan I jo sætte en god film på i stuen.

Storebagedag

Noget andet I kan være sammen om derhjemme, er at bage boller eller en lækker kage. Det er noget hele familien kan være med på, og som altid er rigtig hyggeligt. Bollerne og kagen kan I altid nyde imens, I spiller brætspil eller ser film under dynen.