Printere har det med at løbe før for blæk på de mest uheldige tidspunkter – for eksempel en time før du skal aflevere din eksamenssynopsis, eller lige inden ansøgningsfristen på drømmejobbet. Til alt held kan du hurtigt få fat i en ny blækpatron til en billig penge på internettet.

Inden du køber blæk til din Inkjet

Hvis du er den lykkelige indehaver af en blækprinter (også kaldet en Inkjet) og skal købe nye printerpatroner, er der nogle detaljer, som er gode at tjekke op på, inden du lægger blækpatronerne i indkøbskurven – uanset, om det er i en fysisk butik eller i en webshop. Som det første skal du lægge mærke til printerproducentens navn. Det kan for eksempel være HP, der er et af de mest populære mærker på markedet. For at sikre dig, at printerpatronen fungerer i netop din printer, skal du også have styr på printerens serie- og modelnavn. Desuden skal du afgøre, om du vil have sort blæk, eller om printerpatronen også skal indeholde farverne gul, magenta og cyan.

Kompatible patroner sænker prisen

Brugere af en HP-printer bliver ofte overraskede over, at prisen på printerpatroner til deres maskine er meget høj. Det er der heldigvis råd for. Blækpatroner fra den originale producent, i dette tilfælde HP, kan nemlig udskiftes med en såkaldt kompatibel printerpatron, der er fremstillet af en tredjepartsproducent. Dette presser prisen til fordel for dig som forbruger – samtidig med, at printerpatronerne holder samme høje standard som det originale blæk.  De kompatible blækpatroner fås online, og bestillingen af blækket tager typisk kun et par minutter. Du kan altså købe en printerpatron uden at flytte dig fra skrivebordet og få blækket leveret til dit hjem, så din HP-printer hurtigt kan komme op at køre igen. Se mere her, hvis du gerne vil have fingrene i en billig og brandgod blækpatron til din HP-printer.