År 2016 topper de fleste rekorder i forhold til dyreste bolighandler. I løbet af årets første 8 måneder, er der nemlig blevet solgt mange villaer i den høje ende af prisskalaen. Dette fremgår af en ny artikel fra Business.dk. De har lavet en liste over de 10 dyreste bolighandler i Danmark i løbet af år 2016. Listen over de dyreste bolighandler kan du se ved at klikke her.

Lave renter tiltaler mange danskere

En af de væsentlige årsager til det stigende antal solgte boliger i den dyrere ende af skalaen skal findes i, at der i øjeblikket er meget lave renter på boligmarkedet, hvilket resulterer i, at rigtig mange danskere får mulighed for at købe deres drømmebolig.

Et af de lån der blandt andet er særdeles populært blandt mange danske boligejere i tiden er F1-lånet hos de danske realkreditinstitutter, hvor renten ligger på et rekordlavt niveau. Udover lave renter er der stadigvæk mulighed for at rigtig mange danske boligejere kan få 5 og 10 års afdragsfrihed på deres lån. Dette giver for mange danskere mere råderum – og det giver de mest velhavende øget mulighed for at vælge deres drømmebolig.