Hvis du er interesseret i at få en varmepumpe i huset, så kan det være, at du skal overveje, om du skal have den på afbetaling. Det er måske ikke det, man ofte tænker på, at man kan købe på afbetaling, men det er altså en af de mere fornuftige ting, frem for hvis man f.eks. køber et større tv, fordi man gerne vil have det lidt mere luksus. I denne artikel kan du læse mere om de mange gode grunde, der er til at overveje at købe en varmepumpe på abonnement.

Glem den store anskaffelses

Der er garanteret en grund til, at du endnu ikke har fået installeret din varmepumpe, og i mange tilfælde handler det om, at man ikke har kunnet overskue den store anskaffelsespris. Skal man have en varmepumpe, så er det ganske normalt, at man skal betale et beløb på 100.000 kroner – eller mere – og det er måske ikke noget, man lige har stående på ens konti. Hvis du derimod får

Varmepumpe på abonnement til hjemmet, så skal du blot betale et mindre beløb hver måned, så det er langt nemmere at overskue i økonomien.

Det bliver installeret for dig

Hvis du ikke har tidligere erfaring med at installere varmepumper (og hvem har egentlig dét?), så kan det være en fordel at købe varmepumpe på afbetaling, fordi der kommer fagfolk med i betalingen, som kommer med og monterer det hele for dig, så du ikke selv skal til at bøvle med det, eller bestille en anden med en høj timeløn.

Du bruger mindre CO-2

I dag er der stor interesse for, at man gør sit for at passe på miljøet. Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at planeten har det stramt, og den har brug for, at man tænker på mere bæredygtige løsninger. Det er også en af fordele, der er ved at vælge at få en varmepumpe – hvilket der er muligt for alle, når man kan købe på afbetaling – er, at man belaster miljøet langt mindre, fordi ens CO-2 udladning falder drastisk. Faktisk falder den ofte så meget som 1/3 del.

Ingen uforudsete udgifter

Har du først en varmepumpe på afbetaling, så kan du også være sikker på, at der ikke kommer nogle uforudsete regninger. Der er ikke noget værre, end når man pludselig skal af med penge, som man ikke havde regnet med.