Trænger dit hus til en kærlig omgang eller et opdaterende design? Det kan give et helt nyt, friskt pust i hverdagen, når du får lavet lidt om i huset. De nye rammer kan være med til også at give nyt indhold inden for rammerne og i din hverdag. Disse rammer kan dog også ende med at blive dyre at få indsat. Splinternye, højmoderne rammer er svære at finde i en billig version, men der er heldigvis andre metoder, hvorpå du kan opdatere huset og dets stil.

Sådan gør du

Det vigtigste du kan gøre, når de billige og nemme løsninger skal findes, er at holde øjnene og idéer åbne. Vær klar på enhver mulighed, der måtte byde sig til. Her er nogle eksempler på nemme og billige løsninger, du selv kan opsøge:

  • Køb brugt. Dette er både billigt og nemt. Du kan efterhånden købe brugte versioner af alt mellem himmel og jord – også ting du måske ikke lige var klar over. Et eksempel kan være vinduer, der ofte er rimelig dyre som ny. Her kan du finde et stort udvalg af brugte vinduer, der stadig holder kvaliteten. Tjek altid kvaliteten, når du køber brugt.

  • Opdatér det du allerede har. Hvis du f.eks. har nogle træstole, der ser lidt nedslidte og outdatede ud, kan du selv prøve at give dem nyt liv. Tag f.eks. en spand sprudlende farvet maling og mal stolen i en ny og frisk farve, der passer til resten af indretningen.

  • Som en underskrift til ”køb brugt” kan du også tage på loppemarkeder og lign. for at finde billige, spændende sager, der kan peppe huset op.

  • Hvis du slet ikke vil købe nyt, kan du prøve at bruge, det du allerede har i hjemmet. Eksperimentér med forskellige indretninger og positioner. Du kan sagtens skabe et helt nyt rum med det samme interiør.