Når man skal købe og/eller sælge sin lejlighed, bolig, ejendom eller lignende, er det meget nærliggende at kontakte en ejendomsmægler, der kan være behjælpelig med en hel masse ting. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med at finde nye købere, vise huset frem, give salgstips eller på den anden side finde ny bolig og give rådgivning i denne forbindelse.

I nogle tilfælde vil man dog opleve, at man alligevel skal have inddraget en advokat i forbindelse med den mere formelle del af overtagelsen af en ejendom. Det kan eksempelvis være udarbejdelse af skøde eller rådgivning i forbindelse med dette, mens det også kan være i forbindelse med ejerskifteforsikring eller lignende. Derfor kan det i nogle henseender være en fordel at finde sig en fagmand, der har styr på tingene inden for begge områder, således man ikke skal inddrage så mange personer i samme sag, og dette kan også vise sig at give et bedre resultat på den lange bane.

Advokatens ekspertiseområder i forbindelse med salg af ejendom

Når man skal sælge sin bolig, vil man med en fagmand som den netop omtalte opleve, at der er mere tid til service og kundepleje, mens man ligeledes ikke skal tænke på vurdering af ejendommen, indhentning af de relevante dokumenter og meget andet, der medfølger salg af ejendom. Den juridiske del, vil der samtidigt være styr på, da fagmanden har erfaringer inden for begge områder. Nogle gange vil det være nødvendigt at have både en advokat og ejendomsmægler inde over et sådant salg, men her er det ikke nødvendigt, hvilket kan give et langt bedre resultat, da der ikke skal inddrages flere forskellige personer i salget, hvorved man er sikker på, at der arbejdes for de samme interesser.

Få også hjælp til køb af nyt

Når man skal søge efter en ny bolig, skal man som udgangspunkt altid kontakte en boligrådgiver, således man får kvalificeret køberrådgivning, hvorved man ligeledes sørger for fod sikkerhed i forbindelse med købet. Det kan i sig selv være meget kompliceret at overtage en ny ejendom, hvorfor det ikke altid er en fordel at gøre det selv eller vælge den helt billige variant, så man har en dygtig og erfaren hjælper i forhandlingerne. I køb af bolig kommer det juridiske ind i billedet ved, at der ses grundigt på forsikringsforhold, lokalplaner, købsaftaler mm., hvorfor man på efterbevilling ikke vil blive overrasket over noget, man under købet ikke har været opmærksom på. Det kan her være en fordel at finde et sted, hvor man kan få et uforpligtende og gratis tilbud på den givne opgave, så man kan finde ud af, hvad det hele koster, og hvilke services, der udbydes. Se nærmere på www.husadvokaten.dk.