Før du investerer i nye køkken armaturer eller udstyr til badeværelset, så bør du overveje, hvor der skal handles og hvilke mærker, du ønsker. På internettet bliver antallet af forhandlere større og større, og forhandlerne presser ofte hinanden på prisen. Derfor kan det være en god ide for dig at søge på samme produkt på forskellige hjemmesider, så du finder det produkt, du ønsker til den bedste pris. Priserne online er oftest billigere end hos de forskellige forhandlere, men du skal være opmærksom på, om montering også er med i prisen. Prisen inklusiv montering vil oftest være væsentlig højere, men derfor behøver selve produktet ikke at være dyre. Med Cassøe produkter er du garanteret et flot design og god funktionalitet, der gør produkterne lettere at anvende og omgås i hverdagen.

Find produktet der matcher dine behov

Cassøe har i mange år leveret udstyr til badeværelser og armaturer til køkkener i et væld af forskellige hjem hvor behovet ikke altid er ens. Cassøe tilbyder produkter, der opfylder de basale behov på et badeværelse som at have vand i vandhanen, bruseren og i toilettet men når man kigger på anvendelsen af produkterne, kan der være forskel.

Nogle familier ønsker eksempelvis berøringsfrie armaturer, da dette kan forbygge bakterier, da man ikke behøver at røre ved vandhanen for at lukke op for vandet. Hvis der tænkes mere på udseende er Cassøe produkter et godt valg, da de generelt ligger stor vægt på at have et flot design for alle deres produkter. Cassøe kan blandt andet tilbyde en indbygget vandhane i væggen, der giver dig et stilrent badeværelse samt mere bordplads. Cassøe har kunden i fokus og forsøger at udbyde produkter, der matcher ethvert behov, og derfor har du rig mulighed for at finde det VVS udstyr der opfylder dine ønsker.

Stort udvalg på VVSPlaneten.dk

Hvis du selv går rundt med mange ideer i hovedet og har brug for at se på udvalget, så kan du på www.VVSPlaneten.dk finde et bredt sortiment af Cassøe produkter. På siden kan du let ved hjælp af kategorierne finde frem til netop det produkt, du ønsker at se nærmere på, og herefter let bestille og få leveret af fragtmanden lige til døren.