Med tiden er der kommet et udpræget fokus på design og kvalitet, og vi skal helst pryde vores hjem med unikke ting, der har kant og karakter. Vi kender til gode klassikere, gamle designere, der aldrig går af mode, men vi har siden hen set nye personer i det klassiske- og modebevidste interiørunivers, der konkurrerer om pladsen i det moderne danske hjem.

Vi er flere og flere, der går op i indretning, i modsætning til ældre tid, hvor det primære formål i hjemmets indretning var varme, personlighed og funktionalitet. Vi ønsker stadig varme og personlighed, men vi har i den grad også flyttet fokusset hen mod, at vores hjem skal være stilfuldt indrettet med klassisk design og sans for gode og smukke materialer.

Dot Aarhus – et unikt design til hverdagen

Det er altid en god gaveidé at give ting til hjemmet i god kvalitet og som kan bruges i mange år. Ting, der enten kan være en del af en smuk indretning eller som kan være til gavn i hverdagen.
Det aarhusianske designerpar Pia og Ulrik Mathiassen designer og producerer unikke interiørartikler, der i gode materialevalg og smukt design vil pynte i et hvert hjem.

Træ går aldrig af mode og særligt den dag i dag, ønsker vi træ i alle afskygninger. Spiseborde, smukke gulve, skåle og fade, salatbestik, lysestager osv. Mærket Dot Aarhus er en produktserie af bæredygtigt og smukt designet træ af europæisk massivt egetræ og amerikansk massiv valnød. Der er alt lige fra brille- og smykkeholdere til dørstoppere og tabletetui. Det er naturprodukter i sin almindelighed, men som udtrykker kant i særklasse, da der kan forekomme farveforskelle og dermed unik finesse. Find stort sortiment af produkter fra Dot Aarhus her og glæd enhver boligentusiast med en gave, der vil holde i al evighed.