Det kan til tider være svært lige at komme i gang med oprydningen i huset. Der trænger måske bare til at blive støvsuget, og ikke mindst tørret af. Men der er faktisk ting du kan gå i gang med. Så hvis du har en weekend hvor du ikke ved hvad du skal gå i gang med, så gå i gang med noget fornuftigt. Det kan være alt fra oprydning af gamle ting du ikke bruger mere, til renovering af småskader på huset.

Ud med det gamle

En god ide til at komme i gang med oprydningen er at starte et sted, f.eks. på toilettet. Ryd op i shampooer, balsam, hårpleje og andre ting. Ud med det du ikke bruger mere, der er ingen grund til at gemme det i hvert fald. Gå igennem dine reoler, find ting du ikke bruger mere. Det kan også være du har en fjernbetjening eller andet som mangler batterier. Find billige batterier online og giv dine produkter et nyt batteri. Du slipper derfor for at smide dine produkter ud, hvilket der er mange der gør, fordi de ikke orker at tage ned og købe et nyt batteri. Men det er altså ikke så svært, for det er for dumt at smide produktet ud, bare fordi det ikke har batteri der fungerer mere.

Nye batterier

Der findes et hav af batterier i forskellige størrelser og former, alt fra de runde til bilens nøgle, til dem du sætter i fjernbetjeningen. Det er dog vigtigt at du køber de rigtige, for ellers er det for dumt at bestille dem i hvert fald. Tjek på de gamle batterier hvor mange volt, og hvilket batterinummer det er. Derved får du det rigtige batteri, hvis du taster det ind på hjemmesiden. En anden god ide er at bestille flere af samme batteri hjem. Så er du fri for det fremad, og du sparer penge på fragt.