Ønsker du også et hyggeligt hjem? Men virker boligindretningen en smule uoverskuelig? Mange danskere kender til pladsproblemet i den lille families 3-værelseslejligheden. Hvis husindkøbet ikke er i den kommende fremtid, grundet forskellige forhold som placering i forhold til studiet eller økonomi, skal det dog ikke betyde, at man bør nøjes. Her er der samlet råd, der giver boligen en både pladsbesparende- og hyggelig funktion.

Skab et samlingspunkt

Dette kan fx være stuen, her kan familien samles efter en travl hverdag fyldt med forskellige planer og tidskemaer. Gør gerne stuen hyggelig med en komfortabel sovesofa, for at få mere plads og mulighed for en overnattende gæst. Så kan man hygge med en fællesfilmaften eller bare lave hver sin ting sammen i stuen. For at få en rigtig hyggelig atmosfære, kan du vælge at investere i en pejseindsats. Det er en stålkonstruktion med indbygget brændeovn. Det kræver mindre plads end en brændeovn, da den er indbygget, og er derfor perfekt til det lille hjem, og en pejseindsats kreere en hyggelig og imødekommende atmosfære uden at optage unødvendig plads. For hvad er bedre, end at slappe af efter en lang aften end benene oppe på sofaen, mens pejsen knitrer i baggrunden? se mere her.

Invester i rumdeller og opbevaring.

Hvis der er småt med plads, betyder det, at man bør vælge sine møbler med omhu. Derfor bør de have flere funktioner. Sørg for altid at have opbevaring i baghovedet, når du shopper møbler. En seng med opbevaring nedenunder, gør underværker. Her kan man ligge de ting, der måske ikke er pyntelige men nødvendige. Derudover er et rumdeller et godt valg. Især hvis boligen er lille, og der både skal være plads til soveværelse og kontor i ét. Sæt rumdeleren op, og du vil opleve, at det får rummet til at virke større. Vælg evt. en med hyller for mere opbevaring.