For at lave et plankebord, kræver det at du har gjort dig overvejelser indenfor form, og hvordan mønstret skal være. Det kan være du bare gerne vil have det hele meget enkelt, eller med små stykker træ formet som et sildeben. Det er meget forskelligt ang. Holdninger og hvordan du vil have det. Men her kommer en vejledning til hvordan et plankebord med vandrette planker laves.

  1. Få fat i 3-4 planker, gerne nogle grove nogle, som har noget farvespil i sig. Længden er op til dig men omkring de 120cm.

  2. Få fat i gamle vandrør, hvis du er til det stilede. Få nogle til at skær det i den højde der passer dig.

  3. Lim derefter de 3-4 planker sammen og lad det tørre.

  4. Derefter tager du og skruer vandrørene til bordpladen.

  5. Laker gerne pladen efter, da den holder til mere, og du slipper for pletter.

  6. Du kan med fordel aflægge en voks henover, som fungerer som ekstra beskyttelse.

Stil i din bolig

Det er du har en stil der viser, at det er dig som bor i hjemmet. Her kan en masse tendenser indenfor indretning være god til at inspirere. Det er den unikke stil, der sætter stilen i dit hjem, og ikke mindst den røde tråd. Det får din bolig til at hænge sammen. Det kan være du drømmer om et godt indrettet hjem, hvor stilen går op i en høj enhed, der er det en god ide at rette et blik mod diverse internetsider, og finde inspiration.

Det kan være mega svært at finde ens egen indretningsstil, men du kan lade dig inspirere af venner, bekendte og familie. Det er ofte en livsstil og en hobby når man skal ændre sit hjem efter de nye stilarter, som faktisk dukker om år efter år.