Det kan være, at du ikke umiddelbart har tænkt over, at der er et problem med dit hus’ stand. Men måske du af og til synes, at der er lidt koldt, og det er som om, at det trækker fra et sted. I den forbindelse bør du få undersøgt, om dit hus er ordentligt isoleret. Bliv guidet til hvordan du får undersøgt dette herunder.

 

Kontakt en professionel og spar penge på sigt

Har du en mistanke om, at dit hus ikke er ordentligt isoleret, bør du tage kontakt til en specialist i efterisolering. Specialisten kan gennemgå dit hus og finde frem til eventuelle fejl og mangler ved huset, så du kan finde ud af, hvad der er galt, og hvor der skal sættes ind. Desuden kan en professionel give et bud på, hvad det vil koste at få efterisoleret huset.

 

Med en efterisolering kan du reducere dit energiforbrug i form af varme, hvormed du kan spare penge på varmeregningen på sigt. Det vil derfor være en god investering at få lavet en efterisolering, så varmeregningen bliver mere overkommelig i fremtiden.

 

Disse steder er vigtige at få efterisoleret

Efterisolering af dit hus kan ske på flere måder. Men et af de første steder, som man undersøger, er hulmuren. Er hulmuren ikke ordentligt isoleret, er den en af de største syndere i form af at sluge varme. Derudover er efterisolering af loftet vigtigt at få isoleret. Det forholder sig således, at varm luft stiger til vejrs, og hvis det så slipper ud af et utæt tag, så forbliver varmen ikke inde i huset, og det kan koste dig dyrt. De to nævnte områder er de vigtigste at få undersøgt, da det er store energislugere. Dog kan facaden af muren også være dårligt isoleret, hvorfor der bør gøres noget for at reducere varmeregningen.