Hvis du er på jagt efter et nyt tøjstativ og i særdeles leder efter ét, der er både moderne og minimalistisk, så skal du bestemt se lidt nærmere på de to tøjstativer fra HAY, der hedder henholdvis Loop Stand Wardrobe og Loop Stand Hall. Begge tøjstativer lever op til, at være moderne og minimalistiske, hvilket naturligvis ikke bør komme bag på dig, hvis du i forvejen kender lidt til HAY, der nemlig har en designfilosofi, der er meget på linje med den generelle skandinaviske designfilosofi om, at et møbel skal være minimalistisk og simpelt.

hay-toejstativ

HAY Loop Stand Wardrobe

Det første HAY tøjstativ er Loop Stand Wardrobe, der er det største af de to tøjstativer fra HAY. Det måler 130 cm. i bredden, 60 cm. i dybden og 150 cm. i højden, hvorfor det bestemt må siges at være et passende tøjstativ, der for dig, der leder efter et tøjstativ, der passer til enten din garderobe eller som du kan have stående inde i soveværelset. Det er naturligvis fremstillet i pulverlakeret stål, hvilket giver tøjstativet et meget simpelt visuel udtryk, men dog også et rigtig flot finish. Det er den danske designer, Leif Jørgensen, der har designet det smukke HAY tøjstativ.

HAY Loop Stand Hall

Hvis du ikke leder efter et tøjstativ, der kan stå i din garderobe eller i dit soveværelset, men du derimod er på jagt efter et lækkert tøjstativ, der kan stå ude i din entré og som både du og dine gæster kan bruge til jeres overtøj, så skal du helt sikkert se nærmere på Loop Stand Hall, der – som navnet også kraftigt antyder – lige netop er et HAY tøjstativ, der er henvendt til entréen. Det er ligeledes designet af Leif Jørgensen og er naturligvis også fremstillet i pulverlakeret stål, som giver det et flot udseende. Det måler 39 cm. i bredden, 45 cm. i dybden og 150 cm. i højden.

Tøjstativer til ethvert formål

De to lækre tøjstativer fra HAY kan bruges til ethvert formål, så derfor kan du selvfølgelig også finde et HAY tøjstativ, der passer til lige netop dét formål, du mangler et tøjstativ til. Det er dog en god idé at finde ud af, hvor meget plads, du har at gøre godt med, inden du foretager dit endelige valg og køber et tøjstativ. Hvis du ender med at købe et HAY tøjstativ, der er for stort, så bliver det problematisk. Kunne du godt tænke dig at læse mere omkring tøjstativer fra HAY? Så klik her og se mere.