Er du træt af at komme hjem til et kedeligt soveværelse? Eller har du måske haft den samme stil i mange år og ønsker at give soveværelset et nyt look? Så kommer her et par tips til at friske soveværelset op uden at blive ruineret.

 

Hvor mange penge og tid vil du bruge?

Start med at beslut dig for hvor mange penge og tid, du vil bruge på at pifte dit soveværelse op. På den måde undgår du, at projektet pludselig bliver for dyrt og uoverskueligt og ender med at tage for lang tid.

 

Beslut dig for en stil

Det er nemmere at indrette dit soveværelse på ny, hvis du har en stil at gå efter. På den måde kan du skabe et gennemført udtryk, som gælder både vægge, møbler, farver og puder. Det kan være en god ide at lade sig inspirere. Måske fra et hotel du godt kan lide, ideer fra et boligmagasin, eller fra nogle venner der har et lækkert soveværelse.

 

Ryd ud

Når du går i gang med værelse, så beslut dig for, hvilke ting du vil beholde, og hvad der skal ud. På den måde kan du starte på en frisk, og få købt det du mangler.

 

Møbler

Måske er det tid til en ny seng, nu du allerede laver om? Eller måske nye dyner eller puder. På det her område kan det godt betale sig at investere i ordentlig kvalitet, som holder i mange år. Mangler ud inspiration, eller har du bare lyst til at tjekke udvalget ud, kan du med fordel besøge Sleepzone, som tilbyder alt inde for senge og sovesofaer.

 

Personlighed

Husk personligheden, når du indretter soveværelset. Dette kan være ved at male en væg i din favoritfarve, lave en billedvæg eller tilføje nogle flotte puder. Dit soveværelse skal gerne være rart at være i og tilføje ro, til når du skal sove.