Det er aldrig rart at se sine hårdtjente penge forsvinde på kontoen hurtigere, end man kan nå at følge med. Det er nok virkeligheden for mange danskere, og så kan der pludseligt være lang vej til næste lønseddel. Har du derimod også et forbrug på cigaretter, som du skal opretholde, så er dette selvfølgelig endnu værre. Såfremt det ikke er på tale at kvitte smøgerne, så er der heldigvis et andet alternativ, som du kan tage til dig – nemlig e-cigaretten. Hvorfor er dette så smart, spørger du sikkert om? Det er der et simpelt svar på: Den elektroniske løsning er både bedre, billigere og sundere. Hvad er der mere at forlange for en ryger på et budget?

3 gode grunde til at vælge den elektroniske cigaret

Den elektroniske cigaret har en levetid, der er markant højere end den normale cigaret. Det eneste, som du i bund og grund udskifter er smagsvæsken deri – ikke hele cigaretten. Anskaf dig derfor et stærkt batteri til din cigaret, og gå aldrig tør for kraft.

Skær ned på det månedlige forbrug

Hvis du har et stort cigaretforbrug, så er du nok ikke bleg for at indrømme, at det betyder mange ture ned til den lokale kiosk for at købe en pakke. Lad os tage et eksempel. Har du et cigaretforbrug på omkring 20 pr. dag, så løber det hurtigt op. Med e-cigaretten kan du skære omkostningerne ned ved et sådant forbrug på omkring 70 %.

En investering der passer til dit behov

Se på e-cigaretten som en investering. Det er altså noget, som du kommer til at spare penge på i længden og ikke nødvendigvis i øjeblikket. Der er mange forskellige e-cigaretter, og du kan altid finde én, der passer til dig.

Spar mere end penge – få et bedre helbred

E-smøgen er omkring 95 % sundere end almindelige cigaretter, så du sparer også dit helbred for fremtidige sygdomme og problemer.