Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i et lille redskabsskur, du kan have stående i haven og som du kan bruge til opbevaring af diverse objekter, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at du har et væld af valgmuligheder i denne forbindelse. Du kan sagtens købe et redskabsskur, der blot skal samles, når det bliver leveret, men du kan selvfølgelig også vælge at købe et redskabsskur inklusiv montering. Ydermere, så kan du også selv vælge at opføre det fra bunden på egen hånd eller lade en tømrer om at konstruere et flot redskabsskur, der passer til dig.

Med andre ord, så skal du vælge mellem en lang række forskellige løsninger, der naturligvis alle har fordele og ulemper forbundet med sig, så derfor er det også op til dig selv, at sørge for, at du stiller de mange forskellige fordele og ulemper op mod hinanden, så du er sikker på, at du ender med at vælge lige netop dén løsning, du mener er den rette for dit vedkommende. Der skal ikke lægges skjul på, at det kan være en vanskelig beslutning, da der selvfølgelig er rigtig mange forskellige faktorer, der skal tænkes med ind i denne forbindelse – uanset om det skal være et stort eller lille skur.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger hjælp til, hvordan du ender med at foretage den rette beslutning. I denne artikel bliver de forskellige muligheder belyst, så du kan tage stilling til, om du skal vælge den ene eller den anden løsning. Ikke nok med det, så vil du naturligvis også blive præsenteret for en række forskellige redskabsskure, som du har mulighed for at bestille på nettet. Det betyder også, at hvis du bestemmer dig for, at du ønsker at bestille et lille redskabsskur, du selv kan montere, så har du mulighed for at finde eksempler i denne artikel.

Hamlet Redskabsskur

Hvis du leder efter et redskabsskur, du selv har mulighed for at samle, når det bliver leveret direkte på din adresse, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bestemt bør vælge at se nærmere på et skur som Hamlet, der kan fås i en lang række forskellige størrelser. Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er tale om et skur af rigtig høj kvalitet, da det er blevet fremstillet af profilerede, elgalvaniserede stålplader, der først er blevet grundmalet og derefter er blevet færdigbehandlet med en helt særlig form for ovnhærdende polyestermaling – og derfor kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i top.

Det stopper dog ikke her, for Hamlet er også blevet udstyret med dobbelte specialafstivede skydedøre på teflonglidere, der selvfølgelig både er langtidsholdbare og ligeledes også er nemme at have med at gøre, når de skal åbnes eller lukkes. Ydermere, så er hele redskabsskuret også blevet ekstra afstivet i både tag og sider, hvilket naturligvis er gjort for at sikre, at det er modstandsdygtigt overfor det danske vejr, er sommetider godt kan byde på brutalt vejr – og det er selvfølgelig vigtigt, at dit redskabsskur ikke ender med at falde sammen, flyver væk eller lignende, hvis et uvejr lægger vejen forbi det danske land.

Det er et redskabsskur, der kan tjene rigtig mange formål, da det er blevet designet med særligt henblik på, at kunne bruges til opbevaring af en lang række forskellige objekter, men ikke nok med det, så er der også rigtig mange, der vælger at gøre brug af deres Hamlet-redskabsskur som enten et brændeskur eller derimod til et hobbyrum. Med Hamlet som redskabsskur i haven har du et praktisk opbevaringssted til blandt andet dine cykler, dine havemøbler om vinteren, til dine forskellige typer af haveredskaber og selvfølgelig også til dit værktøj. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan opbevares i et sådant redskabsskur – og så selvfølgelig også pladsen.

Hamlet kan fås i fem forskellige størrelser, hvorfor du med garanti også kan finde en størrelse, der passer godt til dig. Se de forskellige størrelser nedenfor:

Model 86 – 4,2 m2
Pladskrævende mål: Dybde: 1,82 x Bredde: 2,53 x Højde: 1,77 m
Dørmål: Bredde: 1,4 x Højde: 1,52 m
Fundamentsmål: Dybde: 1,73 x Bredde: 2,44 = 4,2 m2

Model 106 – 5,2 m2
Pladskrævende mål: Dybde: 182 x Bredde: 313 x Højde: 185 cm.
Dørmål: Bredde: 140 x Højde: 152 cm.
Fundamentsmål Dybde: 173 x Bredde: 305 = 5,2 M2.

Model 108 – 7,1 m2.
Pladskrævende mål: Dybde: 2,42 x Bredde: 3,13 x Højde: 1,85
Dørmål: Bredde: 1,40 x Højde: 1,52 m
Fundamentsmål Dybde: 3,32 x Bredde: 3,05 = 7,1 m2.

Model 1010 – 9,0 m2.
Pladskrævende mål: Dybde: 3,06 x Bredde: 3,13 x Højde: 1,85 m.
Dørmål: Bredde: 1,40 x Højde: 1,52 m.
Fundamentsmål: Dybde: 2,88 x Bredde: 3,05. = 9,0 m2.

Model 1012 – 11 m2.
Pladskrævende mål: Dybde: 3,70 x Bredde: 3,13 x Højde: 1,85 m.
Dørmål: Bredde: 140 x Højde: 152 cm.
Fundamentsmål: Dybde: 3,62 x Bredde: 3,05 cm. = 11,00 m2.

Bestil et redskabsskur på nettet og saml det selv

Hvis du har intentioner om at skulle investere i et nyt redskabsskur til haven, så er én af de mange muligheder naturligvis at købe et skur, der kan bestilles direkte hos en dansk webshop og efterfølgende blive leveret direkte til din adresse, så du selv kan samle det i løbet af en lørdag formiddag. Fordelen ved en løsning som denne er naturligvis, at den oftest er billigere end at få en håndværker til at konstruere et redskabsskur til dig på egen hånd, da det oftest vil være den billige løsning, men hvis du ikke har evnerne til at lave dit eget skur, så er dette en god løsning.

Det skal naturligvis understreges, at du ikke skal være bange for, hvorvidt du er i stand til at samle et sådant skur på egen hånd eller ej, for der medfølger naturligvis manualer, der viser præcis hvordan, det skal gøres, så du ikke er i tvivl om noget. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at langt de fleste vil være i stand til at samle et sådant redskabsskur på egen hånd uden, at det er en nødvendighed at skulle involvere en form for professionel assistance. Det kan naturligvis godt være, at det er en kende mere tidskrævende end, du først har antaget, men ikke desto mindre, så er det bestemt en mulighed for at samle et sådant redskabsskur på egen hånd.

Få konstrueret et redskabsskur fra bunden

Der er naturligvis også mulighed for at få en professionel håndværker eller et tømrerfirma til at konstruere et redskabsskur, der er blevet designet og opført efter dine specifikke ønsker, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at dette er den absolut dyreste valgmulighed. Derfor anbefales det naturligvis også kun at vælge denne løsning, hvis du har nogle meget specifikke krav til dit skur, der ganske enkelt ikke kan opfyldes på anden vis. Vælger du at få bygget et skur til haven og dine redskaber fra bunden, så skal du naturligvis også være forberedt på, at du skal være villig til at betale for det, da det er en bekostelig affære.

Hvis du har bestemt dig for, at dette er den rette vej for dit vedkommende, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du sørger for, at du ikke ender med at overlade opgaven til hvem som helst. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der med garanti er rigtig mange forskellige tømrere og tømrerfirmaer i dit lokalområde, der er villige til at varetage denne opgave for dig, men det er selvfølgelig ikke dem alle, der kan mestre opgaven til fulde. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du ikke spilder hverken din tid eller dine penge.

Byg dit helt eget redskabsskur

Hvis du står i den heldige heldige situation, at du har hænderne skruet rigtigt på og er god til at bruge dem i forbindelse med diverse former for gør-det-selv-projekter, så skal du selvfølgelig heller ikke udelukkede, at du faktisk kan bygge dit helt eget redskabsskur. Det er ikke blot med til at sikre, at du ender med at få opført et skur, der er lavet med henblik på dine meget specifikke behov og krav, men du er samtidig også sikker på, at du får et skur, som der ikke er andre, der har mulighed for at gå ud og købe. Hvis du mener, at det unikke aspekt er vigtigt for dig, så skal du naturligvis vælge at opføre det på egen hånd eller få nogen til det.

Det skal naturligvis også nævnes, at dette er en meget prisvenlig måde at opføre et skur på, da det ikke kræver andet end, at du investerer i en række materialer, du kan bruge til at konstruere det respektive skur, hvorefter det udelukkende er din tid, det kommer til at koste. Hvis du er typen, der godt kan lide at gå og hygge dig med diverse former for gør-det-selv-projekter, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at dette bestemt må siges at være den absolut bedste fremgangsmåde for dit vedkommende – men husk, at du udelukkende bør gøre det, hvis du er sikker på dine egne evner.

Bestil et redskabsskur online og få det monteret

Det skal bestemt ikke holdes skjult, at der faktisk findes rigtig mange danske webshops, der både sælger forskellige former for redskabsskure på deres webshop, men som samtidig også har valgt, at de gerne vil tilbyde deres assistance i forbindelse med selve monteringen og opførelsen af det respektive skur. Hvis du ikke er interesseret i, at skulle stå og samle dit kommende skur på egen hånd (eller ganske enkelt ikke føler, du har evnerne til at gøre det), men heller ikke ønsker at betale for, at du får lavet et redskabsskur fra bunden, så kan du i stedet bestille et på nettet og betale nogen for selve monteringen.

Hvis ikke, du selv kender nogen, der kunne være interesseret i at hjælpe, hvilket f.eks. kunne være en tømrer eller lignende, så findes der en lang række selvstændige handymen, der lige netop hjælper med sådanne opgaver. Det er oftest ikke synderligt dyrt og hvis du gerne vil undgå, at skulle bruge din fritid på at bøvle med, at skulle opføre et redskabsskur i din baghave, så er det naturligvis bedre at betale en dygtig person for at klare opgaven for dig. Vælg gerne en person, der har erfaring med denne form for opgave, da det med garanti kan være med til at optimere hastigheden en del.

Det er vigtigt, at dit redskabsskur er af høj kvalitet

Uanset hvilken af de fire løsninger, du ender med at vælge, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for, at dit redskabsskur er af høj kvalitet. Det er blandt andet noget, du kan sikre dig ved udelukkende at gøre brug af robuste og kvalitetsrigtige materialer i forbindelse med selve montering af dit skur – der findes rigtig mange forskellige former for materialer, der kan bruges i denne sammenhæng, så derfor bør du selvfølgelig sørge for at vælge en form for robust træ eller derimod noget mere solidt metal, da du dermed er garanteret en god kvalitet.

Der er et bredt spektrum af gode grunde til, hvorfor det er særdeles vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af de materialer, der skal bruges til at opføre dit redskabsskur eller hvorfor du ikke må købe et færdigt skur af dårlige materialer. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det i høj grad handler om, at dit skur naturligvis skal være i stand til at kunne modstå det danske vejr, der kan være meget skiftende, hvorfor det kan byde på roligt vejr med solskin den ene dag og storm med vindstød af orkanstyrke dagen efter – og dit skur skal naturligvis kunne modstå begge dele.