Det kan være, at du er i gang med den helt store oprydning. Nu sker det. Det at rydde op i ens ting giver ofte et friskt pust, så vi bedre kan ånde i hjemmet igen. Men det er også svært for mange at smide alt ud. Hvad med ens gamle skolebøger og legetøj, som man gerne vil vise sine børn eller arvestykker fra sine bedsteforældre? Det vil være ærgerligt at smide alle de gode minder ud. Genstande og blandt andet fotoalbum er håndgribelige, hvilke ejendele gør det nemmere at tænke tilbage på de gode minder. De skal naturligvis gemmes. Dertil kommer der havemøbler, vinterhjul til bilen flyttekasser, redskaber til haven og måske ekstra køkkenting. Men der er begrænset plads i huset. Dog findes der andre løsninger til opbevaring. Læs med herunder.

 

Lej et lager

En løsning til at få ekstra opbevaring til dine værdifulde genstande, som du ikke vil skille dig af med nu, er at leje et lager. Du kan for eksempel leje:

 

  • Depotrum
  • Depotcontainer
  • Vinteropbevaring

 

Klik her for at læse om leje af depotrum depotcontainer og vinteropbevaring. I et depotrum kan du samle dine ting i et ekstra rum. Du kan få rummet opvarmet og med lys i. Således skal du ikke frygte, at der kan komme fugt i nogle af dine ting, som hvis det stod i et fugtigt kælderrum. Derudover kan du få en depotcontainer, hvis du har brug for meget ekstra plads. Her kan du også have havemøbler, dæk, og andre større dele inde. Containeren står på udlejerens grund, så den ikke skal fylde i din have eller indkørsel. Du kan stadig få adgang til den – døgnet rundt. Har du brug for indendørs opbevaring i vinterperioden af en campingvogn eller en bil, kan du også få det. Eller har du bare brug for en udendørs plads, er det også muligt.