Det er ikke sikkert, at det er noget, af det første, du tænker som husejer. Du har son ny husejer mest fokus på at få huset lige, som du ønsker det fra bad til soveværelse. Men faktisk er der mange rotter, som finder frem til private boliger via kloakker. Så har du ikke fået undersøgt din kloak for nylig, burde du gøre det, så du kan undgå rotter. For det er i den grad en ubuden gæst.

 

Kontakt en kloakmester i dag

Får du rystelser i kroppen bare af at tænke på, at der kan være rotter nær din bolig, så bør du få undersøgt din kloak nu. I den forbindelse kan du kontakte en kloakmester. Bor du i nærheden af Viborg, Skive eller Stoholm har kloakmester Jens Dalsgaard mere end 25 år erfaring og kan dermed anbefales.

 

En kloakmester kan hjælpe med problemer ved:

 

  • Kloak
  • Brøndrenovering
  • Vognmandskørsel
  • Entreprenørarbejde

 

Kloakmester Jens Dalsgaard har en bil med kloak TV, som firmaet benytter til at undersøge kloakken. I praksis sender de et kamera ned i kloakken, hvor de kan finde mulige problemer, inden de begynder gravning. Det er en effektiv løsning at gøre det på.

 

Rotter kan forårsage alvorlige problemer

Udbredelsen af rotter har været stor de senere år. Siden slutningen af 80’erne er antallet af rotteanmeldelser i gennemsnit steget med omkring 100.000-150.000 rotteanmeldelser hvert år. I 2008 var der 174.000 anmeldelser. Rotter udgør en sundhedsrisiko, da de er fyldt med bakterier, som de tager med ind i hjemmet, hvis de kommer derind. De kan overføre sygdomme til mennesker – omkring 55 forskellige slags sygdomme.

 

Derudover kan de ødelægge bygninger, installationer, ledninger og andet, fordi de gnaver i alt materiale. De kan i værste tilfælde forårsage brand hvis deres gnaven går udover elinstallationer.