Danske boligejere er vilde med at renovere deres hjem, og der er i høj grad gået mode i at opdatere sit hjem, så det følger den minimalistiske, nordiske trend, som i høj grad ses i alle medier og boligmagasiner i dag. Det er især køkkenet, som står for skud, som et af de vigtigste rum at få sat i stand for mange danske boligejere. Køkkenet er nemlig et af de rum, som man i dagligdagen bruger meget af sin tid i, og som man skal lave familiens måltider i, og derfor er et det for mange vigtigt, at køkkenet er et indbydende, lyst rum, som man har lyst til at opholde sig i i mange timer.

Dog er køkkenet også et af de rum, som er blandt de dyreste at sætte i stand. Der er nemlig utrolig meget inventar og udstyr, som skal tages ud, købes ind og sættes op, og det kan ende ud i at blive en dyr fornøjelse. Men der findes heldigvis en virksomhed, som vil gøre det op med dyre køkkenløsninger, og som i stedet tilbyder saml-selv inventar.

Flotte kvalitetskøkkener fra danske Kitchn

Den innovative, danske virksomhed, Kitchn, har gjort det til en mission at forhandle kvalitetsinventar, til blandt andet køkkener, til yderst attraktive priser. Alt deres inventar kommer som saml-selv løsninger, og derfor kan prisen holdes i bund på deres inventar – du skal nemlig i gang med at samle dit nye køkken selv. Alle deres løsninger kommer med udførlige samlemanualer med trin-for-trin guides, så du bliver hjulpet og guidet igennem hele opsætningsprocessen.

Kitchn har et stort og alsidigt udvalg af smukt, tidsløst og moderne køkkeninventar, så du kan få opfyldt dine køkkendrømme med et nyt, lækkert køkken, som både du og din familie vil få stor glæde af i mange år. Find inspiration til dit nye køkken her.

Shine dine gulve op med en gulvafslibning

Når du er i gang med at renovere dit hus, kan det være, at du også ønsker at få slebet dine gulve med en gulvafslibning eller at få høvlet dine gulve. Det kan være en fordel at gøre det samtidig med udskiftningen af inventaret i dit køkken, så hele køkkenet kan få en overhaling på samme tid. En gulvafslibning giver dine gulve nyt liv, og du slipper for at skulle brække gulvet op, og lægge et helt nyt gulv på i stedet. Læs mere på www.gkservice.dk.