Bedre plads og mere ro er ofte noget af det, der kan få folk til at skifte livet i byen ud med mere landlige omgivelser. Nogle vælger at flytte til et helt almindeligt hus på landet, andre vælger en større løsning, nemlig en landbrugsejendom. En sådan ejendom rummer ofte mange kvadratmeter, både i form at selve boligarealet, men også bygninger og lader der kan høre til ejendommen. Med et stort ejendomsareal følger mange muligheder. Der kan for eksempel lige pludselig blive plads til fritidsinteresser, flere gæster eller til lidt udlejning.

Bliver du fristet?

Er du fristet af de mange muligheder, der opstår med en landbrugsejendom? Så kan landbrugsmæglerne hos Agriteam hjælpe dig. Hos dem er der nemlig mange landbrugsejendomme til salg. Salg de administrerer på vegne af landmænd fra store dele af landet. Den store rækkevidde er grundet, at Agriteams fysiske mæglerforretninger giver mulighed for at dække det meste af Jylland, da de har forretninger i Storvorde, Viborg/Aars, Randers, Horsens, Brørup og Varde.

Om du er på udkig efter nedlagte landbrug, fritidslandbrug, lystejendommen eller hestejendomme, kan mæglerne hos Agriteam tilbyde dig erfaren og kompetent hjælp. De har naturligvis viden om den gældende lovgivning, finansieringsmuligheder, og hvad der ellers skal til for at sikre at du som køber, gør en god handel.

Mange muligheder

Hos Agriteams landbrugsmæglere har de flere end blot de tidligere nævnte landbrugsejendomme til salg. Hos dem kan du nemlig også finde svinegårde, planteavlsgårde og landbrugsjord, samt skovejendomme. Landbrugsejendomme som disse har Agriteams mæglere et stort kendskab til, hvilket gør dem højst kompatible, i forhold til at skulle finde den rette landbrugsejendom for dig og dine behov. De er tilmed altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål vedrørende nogle af deres landbrugsejendomme. Så hvis du ønsker en troværdig mægler, hvor tillid og seriøs rådgivning bliver vægtet højt, er Agriteams professionelle og uafhængige ejendomsmæglere de rette for dig.