De rige og berømte er altid fascinerede at følge. Deres spændende karrierevalg og ekstravagante livsstil får mange af os til at sukke af bare misundelse, og når det kommer til deres hjem, ser det ud til, at fascinationen ingen ende vil tage. Store palæer, indbydende pools, smukke havudsigter og masser af grønne arealer er, hvad der oftest karakteriserer stjernernes hjem. Mange af de kendte bruger desuden deres profession som inspiration til at indrette deres hjem. På den måde skaber de unikke og personlige hjem, der kan imponere selv den mest kritiske indendørsakitekt.

Tag for eksempel den argentinske fodboldspiller Lionel Messi, der har haft titlen som en af verdens bedste fodboldspillere gennem adskillige år. I konstruktionen og indretningen af sit hjem har Messi taget sin kærlighed for fodbolden til ekstremerne. Det ene af hans huse, der er placeret i Castelldefels nær Barcelona, er designet og bygget, således at det ligner en stor fodbold – og som om det ikke var nok, har han også valgt at lade hele grunden tage form af en fodboldbane. Som en ”lille” ekstra detalje har han i samarbejde med arkitekten Luis Garrido designet det hele således, at hvis du ser huset og grunden fra oven, danner delene tallet 10, der jo som bekendt er nummeret på hans spillertrøje.

Hos Daniel Negreanu ser vi ligeledes, hvordan hans profession har indvirkning på hans valg af stil og interiør. Her er det især indretningen af den indvendige del af huset, der afspejler hans karriere som professionel pokerspiller. Centralt placeret i husets stue og køkkenalrum findes der nemlig et stort pokerbord, og ved siden af dette står et poolbord, da han også har en tidligere karriere som poolspiller. Pokerbordet er omringet af et hav af smarte og lysende spillemaskiner; den ene spillemaskine har helt op til 8.000 spil fra før år 2000, og der er naturligvis også et lækkert indbygget fadølsanlæg. Det bliver vist ikke mere tjekket end det. Rykker vi videre i hjemmet finder vi en hel væg dedikeret til de mange trofæer, han har vundet gennem tiden. Desuden prydes hjemmets vægge af billeder af Negreanu i selskab med kendte mennesker, heriblandt den forhenværende præsident Barack Obama. I haven fortsætter sports- og spilletemaet. Her har Negreanu bygget en lille golfbane placeret side om side med en lækker pool og et hyggeligt ildsted. Der er ingen tvivl om, at Negreanu er gået efter en stil i sit hjem, der opfordrer til sjov og ballade, hvilket må siges at være passende, eftersom hans bolig er placeret midt i verdens største legeland for voksne: Las Vegas, USA.

Hos den verdenskendte skuespiller John Travolta er det sjovt nok ikke så meget hans karriere inden for spillefilm, der skinner igennem i hans indretning. I stedet er det hans interesse for fly og hans uddannelse og profession som pilot, der har ydet indflydelse på hans valg af byggestil og husindretning. Hans grund, der bedst kan beskrives som en lille lufthavn, huser både et kontroltårn og en landingsbane, hvilket giver den unikke mulighed for at parkere et stort Boeing 707 – samt et Gulfstream-fly på Travoltas adresse. Det lyder måske af meget, men faktum er, at det faktisk ikke efterlader plads nok til alle Travoltas fly – han ejer nemlig hele fem af slagsen. Skuespillerens forvandling af hjemmet til en minilufthavn har været mulig, fordi han har købt sin grund af Jumbolair Aviation Estates i Ocala, Florida, der er en privat lufthavn. Rykker vi en tur indenfor i hjemmet, fortsætter Travoltas besættelse af fly. Her pynter små modelfly borde og reoler, mens vægmalerierne giver en følelse af at befinde sig i en lufthavn eller undervejs på en flyrejse til en af Europas hovedstæder.