Står du og skal have fundet dig en ny rillefræser, og er du i den forbindelse i tvivl om hvilken et af de mange forskellige produkter, der er på markedet, som du bør vælge, vil du i denne guide kunne blive klogere på nogle af de forskellige varianter, der er mulighed for at finde på markedet.

Vi har her fundet 3 gode rillefræsere af høj kvalitet indenfor et fornuftigt prisleje:

RILLESKÆRER BDN463 UDEN SKIVER

rillefræser

Pris: 10.111,-

Forhandler: Elvvs.dk

Denne rilleskærer fra Baier er et godt valg for dig, som ønsker “value for money”. Her har man nemlig rig mulighed for at få rigtig meget for sine penge i forbindelse med sit køb, da rillefræseren ligger et par tusinde under nogle af de øvrige produkter, som Baier i tidens løb har produceret. Den har en skærebredde på 7-35 mm samt en skæredybde på 7-45 mm. Denne rilleskærer leveres uden skiver.

BAIER RILLEFRÆSER BMF 501

rillefræser

Pris: 10.109,-

Forhandler: Elvvs.dk

Praktisk rillefræser af absolut højeste kvalitet. En af de mest velkendte producenter af rillefræsere, Baier, står bag denne brugervenlige rilleskærer, som rummer et væld af gode og nyttige specifikationer. Fræseren har en skærebredde på 13-30 mm. samt en skæredybde på 23-38 mm. Ønsker du at se flere specifikationer om produktet eller købe det – så klik her.

RILLESKÆRER M/VANDTILFØRELSE

rilleskærer

 

Denne praktiske rilleskærer er udstyret med startstrømsbegrænsning samt en automatisk overbelastningssikring. En optisk hastighedskontrol er ligeledes indbygget i rilleskæreren, hvilket både skaber sikkerhed samt overblik i forbindelse med dit arbejde. Denne rilleskærer leveres med 4 diamantskiver.

Rillefræsere bør vælges ud fra specifikationer

Når du skal have gjort dig et køb af en ny rilleskærer/rillefræser, skal du, forinden dit køb, altid sørge for at holde godt øje med de specifikationer, der fremgår ud fra hvert enkelt produkt. Langt fra altid er produkterne nemlig ens. Der kan nemlig være forskel på alt lige fra antallet af klinger til hvilke bredde, som rillefræseren kan skærer i. Dette er derfor et par af de væsentligste ting at holde øje med, når du skal foretage dit køb. Derved sikrer du dig, at det værktøj, som du får fingrene i, efterkommer lige netop de behov og krav, som du har til din nye rillefræser.

Hvad koster en ny rillefræser?

Når du skal købe dig en ny rilleskærer, så skal du huske på, at der meget tit og ofte godt kan vise sig at være stor forskel på de priser, der er mulighed for at finde hos landets mange forskellige forhandlere. Det er bestemt ikke alle forhandlere af et produkt som eksempelvis rillefræsere, der har de samme priser på det samme produkt. Derfor bør du altid se dig godt for inden køb. Tit og ofte er det en rigtig god idé at sørge for at holde øje med nettet, når der skal gøres et køb af en ny rillefræser, således man derved får skabt sig et godt overblik over de varianter, der forhandles online.

Ofte er der på en række af de danske forhandleres hjemmesider også rigtig gode muligheder for, at du vil kunne finde information samt uddybende specifikationer på nogle af markedets mange modeller, således det bliver lettere for dig at få truffet en beslutning om hvilket produkt, som vil være det helt rigtige til lige netop det behov, du har.

Rilleskærer fra Baier er et populært valg blandt mange

En af de producenter, der i tidens løb har produceret en lang række forskellige typer af rilleskærer til et væld af forskellige formål, er producenten Baier. Når du lader valget falde på en af de mange forskelligartede produkter, som Baier igennem tiden har produceret, er du sikret et solidt og gedigent kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i lang tid frem. Producenten har nemlig lige siden firmaets spæde begyndelse altid fokuseret benhårdt på at producere solide og gedigne produkter af en høj kvalitet og ikke mindst brugervenlighed.

Desuden har rigtig mange håndværkere og gør-det-selv-folk valgt produkter fra Baier, da deres produktsortiment indenfor rillefræsere er stort, hvilket giver rigtig gode muligheder for, at man vil kunne finde et produkt, som efterkommer de specifikke krav og ønsker, som man måtte have.

Denne video som er produceret og tilhører Solar, omhandler rillefræsere fra producenten, Baier. I videoen kan du blandt andet også blive klogere på nogle nyere regler på området, og herudover er der samtidig også mulighed for, at du kan se en af Baiers skærere i aktion.

Vil du gerne finde et stort udvalg af mange forskellige typer af rillefræsere? Så klik her!