Hvis dit badeværelse ikke helt har den størrelse, du havde ønsket dig, eller det simpelthen bare virker mindre, end det egentlig er, kan du her læse mere om, hvordan du kan få rummet til at fremtræde større. Bor man i lejlighed, kan man hurtigt føle, at badeværelset er småt, hvilket kan gøre sig gældende i byer som eksempelvis Horsens, hvor der bor mange unge.

Først og fremmest skal du sikre dig at værelset er lyst. Hvis der er valgt mørke fliser eller maling, bør du overveje at skifte til en lysere nuance. Et mørkt rum vil nemlig altid fremstå mindre end et lyst rum. Dertil kommer det naturlige lys i rummet, hvis badeværelset ikke har nogle vinduer, kan det overvejes om, der skal laves et vindue for at opnå mere naturligt lys. Det kan også være, at det er en ide at udskifte det eksisterende vindue, med et vindue uden sprosser eller med klar glas så mere lys kan trænge ind.

Derudover kan spejle have en stor indvirkning på, hvor stort dit badeværelse virker. Derfor er der rigtig mange, der vælger et så stort spejl som muligt. Det store spejl gør at man ser flere vinkler på badeværelset, når man står derinde, og samtidig skaber spejlet end enorm dybde, der ellers ikke ville kunne være opnået.

Indretningen er vigtig

Udover at lyset i badeværelset og spejlets størrelse kan få rummet til at se større ud, så er indretningen af badeværelset også helt essentiel, når det kommer til hvor stort rummet virker. Ved at lave en glasvæg indtil brusenichen bibeholdes rummets naturlige dybde og bredde. Herved undgår man en tyk murstensmur, der kan få rummet til at virke mindre. Et andet trick til at få rummet til at virke større er at indrette med høje opbevaringsskabe eller opbevaringsstiger. Ved at indrette med sådanne møbler virker det til, at der er højt til loftet, hvilket giver en helt anden dimension til rummet end, hvis møblerne var lave og bredde. Er du i tvivl om, hvordan du indretter dit badeværelse bedst muligt, så kan du eventuelt tage kontakt til lokale i området omkring Horsens, som har mere viden indenfor området, så du den vej kan få vejledning og gode råd.