Når man skal indrette sit barns værelse, så kan det være nemt at komme til at fokusere alt for meget på, at designet skal være flot og hyggeligt. Og selvom det selvfølgelig er nogle vigtige aspekter, så er det dog samtidig også rigtig vigtigt, at værelset bliver praktisk, sådan at barnet har mulighed for at lege og slå sig løs. 

Læs med herunder og bliv inspireret til, hvordan du indretter børneværelset på en praktisk måde. 

Brug foldekasser

En måde, hvorpå du kan gøre børneværelset mere praktisk, det er ved at bruge foldekasser. Foldekasser er nogle utroligt smarte kasser, som du kan få i forskellige størrelser. Disse kasser kan du bruge til at opbevare alt fra legetøj til bøger til børnetøj. 

På denne måde bliver det nemmere for både dig og dit barn at holde styr på, sortere i og rydde op på legetøjet. Du kan finde foldekasser her

Gør så dit barn kan nå

Børn er sjældent særligt høje, og det kan vi voksne nogle gange have svært ved lige at huske på. Derfor kommer mange forældre til at designe børneværelset for meget i højden, sådan at barnet kan have svært ved at nå deres eget legetøj. 

Sæt derfor legetøjet i børnehøjde, sådan at du ikke hele tiden skal ind og nå legetøjet for dit barn.

Brug masser af blød belægning

Børn sidder ofte på gulvet og leger. Selvom de har unge friske led, så kan det være temmelig hårdt for deres led, da de bliver udsat fra kulde og træk fra gulvet. Derfor er det en god ide at indrette børneværelset med masser af blød belægning på gulvet. 

På den måde kan dit barn lege alt det, som det vil, uden at de kommer til at få kulde eller ondt i knæene.