Indretning af et kontor er utrolig vigtigt, både for dig selv, men også udadtil for dine kunder.

For at du selv føler dig tilpas på din arbejdsplads, bliver du nødt til at forme dine omgivelser, efter hvordan du vil have det. Når du har fået sat det hele op og har følelsen af at der er rart at være, vil dine kunder også kunne mærke dette.

Lad os tage din indretning af dit kontor helt fra bunden. Først og fremmest vil du få brug for en forsikring. Både til flytning af dine ting, brandforsikring og hvis du har en firmabil, skal denne også forsikres.

Flytning af erhverv

Som nævnt oppe over, er det vigtigt at tegne en forsikring på flytning, hvis noget skulle gå galt.

Når man skal flytte, er det vigtigt man tænker på de forskellige aspekter, der er ved at flytte. Man skal vurdere om man vil flytte selv, eller om man vil hyre flyttemænd til opgaven.

Ved at hyre flyttemænd til opgaven, er der en masse fordele.

  1. Du kan holde fri eller arbejde, imens de flytter dine ting
  2. Hvis der skulle opstå en skade under flytningen, så er de forsikret
  3. Det går hurtigere og du slipper for at slæbe.

Når du skal vælge flyttefirma, så vælg dem som er forsikret hele vejen rundt, det kan nemlig have stor betydning for dig, hvis ikke de har det.

Det overordnede design

For at indrette et kontor, skal du finde ud af hvad det overordnede tema/design skal være. Det kan være du har lyst til at køre den rå stil og derfor have alle materialer i brunt træ. Eller du kan lave den klassiske, hvor alt er stilrent og moderne.

Når du har besluttet dig for dit endelige tema, skal du overveje hvilket skrivebord, skrivebordsstol, tavle og lampe du vil have, som passer ind i dit design. På Omhjemmet.dk kan du finde en masse gode artikler, som kan inspirere dig om design og indretning af dit kontor.

Lad designet udstråle din personlighed, – Dvs. hvis du er en afslappet person, med begge ben på jorden, så gå efter noget jordnært design. Hvorimod hvis du hele tiden snakker, altid har en fuldt booket kalender og hvis du er den som snakker lidt højere end alle andre, så gå efter noget mere flyvsk, eller 100% stilrent.